Friday 23 January 2015

TAEYANG hanya ini PESAN JAKIM harap tak berulang insiden 'Kaki Peluk Orang Perempuan" (KPOP)

Jumaat, 23 Januari 2015

Adakah JAWI akan memanggil 'Datin' menyerah diri juga?

" ISTERI PEMAIN IMPORT BOLA SEPAK KELANTAN MEMBUAT PENAMPILAN YANG MENGEJUTKAN "

TIKAQ BULOH
Semoga memperoleh hidayah daripada Allah. Walaupun pemakaian ini hanya sekejap, dikhabarkan semasa program majlis makan malam pasukan TRW bersama pengurusan pasukan TRW.

Dia yang bukan Islam boleh menutup aurat walaupun hanya seketika inikan kita yang Islam mendedahkan aurat sana sini.

PETALING JAYA: Penganjur konsert artis K-Pop, Taeyang yang bakal berlangsung di Kuala Lumpur pada 7 Februari depan perlu mengambil iktibar kontroversi yang berlaku pada persembahan kumpulan B1AF, baru-baru ini.

Ketua Pengarah Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim), Datuk Othman Mustapha berkata, beliau percaya insiden yang berlaku sebelum ini akan menjadi pengajaran kepada semua pihak dan berharap ia tidak berulang.

Beliau turut berharap agar garis panduan yang dikeluarkan agensi yang meluluskan penganjuran konsert itu mengambil kira Garis Panduan Hiburan yang diterbitkan Jakim.

“Saya percaya pengalaman lepas dalam konsert K-Pop yang telah diadakan baru-baru ini (B1AF) akan menjadi pengajaran kepada semua pihak khususnya penganjur supaya perkara yang sama tidak berulang.

“Malah saya yakin ia akan dibincangkan dengan teliti di peringkat jawatankuasa yang memberi kelulusan,” katanya kepada mStar Online pada Khamis. M Star

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena