Tuesday, 11 June 2019

MANA MAU LARI NAJIB! Itu pun walaun boleh kata Najib telah dikhianati dlm skandal SRC..Lagi nak temberang kencing jugak [Video SIAPA PUN KETUA SPRM WAJIB PERANGI RASUAH]

Selasa, 11 Jun 2019
Jom Channel
Bekas Ahli Jawatankuasa Kepimpinan Pusat KEADILAN dan jugaKetuaBiro Perundangan parti itu Latheefa Koya, tiba-tiba dilantik menjadi Ketua Pesuruhjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dilaporkan berkata, pelantikan beliau adalah pilihannya tanpa berbincang dengan kabinet. Mengulas mengenai kedudukannya dalam parti KEADILAN, Latheefa menyatakan beliau telah melepaskan keahliannya dalam parti itu setelah mengetahui dirinya dilantik sebagai Ketua Pesuruhjaya SPRM. Oleh kerana terkejut, beberapa ahli politik, khususnya daripada KEADILAN sendiri mengkritik pelantikan tersebut sebagai bercanggah dengan janji dalam manifesto PAKATAN HARAPAN.
Tak heranlah RM42 juta duit SRC boleh diselewengkan & masuk ke akaun² Najib.
Rupa²nya Najib mempunyai kawalan sepenuhnya dalam pentadbiran SRC !!!
MANA MAU LARI NAJIB... itu pun boleh kata Najib telah dikhianati dlm skandal SRC.. lagi nak temberang kencing.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, sut dan teks
Ini sebabnya Najib Razak digelar oleh dunia sebagai Penyangak Kleptokrat abad ini. 
Secara dasarnya, selaku Perdana Menteri & Menteri Kewangan pada masa yg sama, Najib mempergunakan setiap ruang yg ada untuk merompak wang negara di sebalik nama 1MDB & SRC Int.

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, meme dan teks
Cepat² pinda agar rakyat tidak tahu kepincangan berlaku, kebobrokan & penipuan Najib selama ini.
Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang senyum, teks
Semoga rasuah dapat dihapuskan, walau bagaimanapun kesedaran dlm diri menolak rasuah lebih penting.
Muslim tekankan kepada iman dan 𝗿𝗮𝘀𝘂𝗮𝗵 𝗶𝘁𝘂 𝗛𝗔𝗥𝗔𝗠.

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Imej mungkin mengandungi: 4 orang, orang senyum

59 comments:

nick said...

Kebodohan macai2 UMNO terutama Tun Faisal memang tiada batas seperti mana tiada batasnya mereka membaham duit2 yang tak "syariah compliance". Anggota tentera pemfitnah dari rejimen "serban besar tapi otak kecil" ni dituduhnya sebagai penyokong PH? Dah sah2 pewalak2 PAS ni semuanya kaki fitnah dan kaki tipu yang sangat2 bencikan PH, macammana pulak sang pemuda bodo tu boleh dikaitkan denga PH?

Kalau pun nak buat propaganda dan penipuan, buatlah "research and analysis" dulu. Puak2 ni le dulu yang buat analisa karut yang meramalkan UMNO dan BN akan menang besar dan dapat majoriti 2/3 masa PRU 14 dulu. Last2 kantoi sebab mereka buat analisa ambil data dan risikan kat dalam toilet je sebab semua nak balun duit2 yang sepatutnya digunakan untuk hal tu. Ibarat seperti "anjing dengan tulang". Tamak haloba sampai tak pakai otak, last2 satu sen pun tak dapat dan sekarang ni sedang bersiap sedia untuk kena siasat kes rasuah. Bodoh lagi membodohkan je puak2 ni.

Nick.
Cape Tiger.

Sokong islam said...

Kahkahkah....alhamdulillah...all praises to Allah the almighty....
Kesian geng2 ph....jemin dah kena checkmate....nuar tak tahu lagi masa depan camne....
Kesian bila hidup makan harta haram begitulah puak2 ph
Kesian

Nobody said...

Kahkahkah!!!!

Allah dah laknat PAS jadi PIGS hahaha!!!

Nuar tak tahu lagi masa depan tapi PIGS dah tentu2 tunggu masa ke penjara hahaha!!!

Makan duit haram 1mdb hahaha!!!

Dah makan duit haharam sanggup jadi khadam jho low hahaha!!!!

Sokong islam said...

Itu jerlah puok2 ph aka pkr aka parti kunyit rakyat....fitnah no 1...
Skrg rasalah
Pusing psl 1mdb jer....kesian aku tgk..dah xde modal....

Admin sendiri pun aku perasan dah beberapa hari tak upload psl fitnah pada pas dan alim ulama....
Maybe terkejut dan demam psl video.....

Ada sorang blogger tu dah meninggal dan khabarnya sebelum meninggal nak mintak maaf ngan ustaz2 pas...entahlah sempat ke tidak....
Yg sorang lagi iaitu libang libu...perangai sama cam blog admin ni jugak....libang libu dah senyap terus oct 2018 kalu x silap..aku nasihat byk kali cukup2 lah menghina alim ulama...entah apa terjadi pada dia...
So blog admin ni? We ll see what s gonna happen next

Lone ranger pomen said...

Korang ade modal ke. Takde modal Salah guna kuasa, guna modal kunyit... Jgn jual agama Allah. Jgn sampai kena laknat... Dlm Doa jahanam org lain, last2 pergi Kat parti sendiri... Kalau Korang ade otak, kalau ade la, tentu Ko blah lepas kena Kencing isu SR. Dah la kutip duit ahli, ahli je ye pasal rakyat tak semua bodoh, agama digunakkan utk cover line. Siap gelar org dajal lagi, tU Belum lagi kes jebon. Dlm menafikan, najib sendiri mengaku Yg Dia bincang dgn hadi utk Pecah undi pembangkang... Allah benci org munafik, Tapi ko Bayangkan kalau lebai Yg gelar diri ulama munafik... Org undi ph Bukan Pasal Janji, kalau nak kejar Janji, baik org pangkah BN, brim banyak. Tapi org benci dgn manusia Dan lebai munafik. Yg lapar brim je sebok janji2 ni... BN sendiri pun banyak kantoi Janji ni. Betul2 brim aje yg complete. Lain hancur. Korang Mame pedulik, yg penting brim...

Sokong islam said...
This comment has been removed by the author.
Sokong islam said...

Jgn jual agama Allah pulak dah....kesian betul puak2 pakatan hancing....
Pusing psl hadi berpakat dgn najib lah ...
Masa hadi n pas berpakat ngan dap dulu xde pulak korang bising....ke dap bersih sgt sampainpas xleh tegur
Kalau dah makan hasil haram drp dap tu, teruskanlah...mcm lah walaun pas mcm aku x tau yg ramai bahlol ph melayu islam makan gaji jadi cybertroopers aka dap rba....
No wonder how hard u try to make fun of pas, smear pas' name, slander our leadership especially our beloved tuan guru hadi awang, pls remenber one thing that u re mortal aka tak bertongkat langit pun
Go on with ur slanderous comments, idiot....
Now i wanna see how good is rba's counter comments in english...

Nobody said...

Yang hancing jual agama tu walaun pas hahaha!!!

Ustaz Norazli Musa ajk pusat Pas menjual agama dengan mengatakan ada no keahlian pas lulus masuk syurga. Kau beri dalil naqli yang kata ada keahlian pas masuk syurga????

Tak ke menipu??? Tak ke korang bodoh percaya????

Walaun pas jual hadis palsu syiah yang mengatakan di akhir zaman orang akan lari daripada ulama seperti kambing lari daripada serigala!!! Kau tahu tak hadis yang mengatakan sesiapa yang berbohong atas nama Rasulullah sedia tempatnya di neraka. Bila ditegur tak tarik balik kenyataan!!! Ada tak pemimpin Pas tegut????

Yang dipertua Pas cawangan Padang Serai berbohong di masjid mengatakan di Pulau Pinang tak boleh azan??? Islam apa ajar berbohong???? Bohong syarie hahahhaaa!!! Bodoh punya walaun hahahaha!!!

Tang dipertua Pas yang lain memfitnah di sebuah hotel di Pulau Pinang ada pesta melancap!!! Islam mana ajar kau memfitnah??? Sebab tu Allah laknat korang sebagai Pigs (babi-babi) hahahaha!!!

Hadi Awang menyeleweng agama dengan mengatakan tidak taat pada Pas rosak akidah di muktamar Pas di Johor!!! Pas kencing agama sampai hancing hahaha!!!!

Hadi Awang sial tu berbohong Dr Yusuf Al-Qaradhawi merestui pemergiannya ke Tehran yang dinafikan oleh Dr Yusuf Al-Qaradhawi sendiri. Kencing hancing lagi hahahahaha!!!!

Dr Zuhdi Marzuki memutarbelitkan hadis orang mukmin tak kena patuk ular dua kali di muktamar Yadim 3 tahun lepas. Kau walaun bodoh mana tahu tafsir hadis hahahahaha!!! Kalau membodohkan orang bukann nama Islamlah bahlol hahahaha

Aku boleh senaraikan lagilah kencing2 PAS. Walaun bodoh macam kau je percaya kaki jual agama hahahaha!!!
Mesti kau ni pelajaran tak tinggi. Takpun sekolah pondok berlagak baca kitab kuning walhal kitab kunibg tu tahap sekolah menengah je hahahaha!!!

Kami ni lululusan universitilah. Takkan nak samakan dengan walaun yang bodoh2 belaka hahahahaha!!!

Jadi walaun mesti jadi bodoh jugak ke hahahahaha????

Sokong islam said...

Bro nobody, apa yg mung mengarut ni....sembang mcm geng semburit jer....

Muka konon baik tapi bersemburit kat belakang...mmg lah dosa peribadi....kesiannya ...

Nobody said...

Bahasa Inggeris pun kelas biasa-biasa je nak cakap hahahaha!!!

Aku ni buat master di Denmark, buat PhD di Switzerland pun tak ada pulak nak berlagak tapi bodoh macam kau hahahahaha!!!!

Kau terang pada aku satu je, kalau Pas menegakkan Islam kenapa walaun ustaz Pas pakai hadis palsu seorang pemimpin Pas pun tak tegur????

Takpun kenapa Pas lantik Nasrudin Daud yang tak lulus universiti sebagai exco agama????

Sebab di kalangan walaun-walauntit bodoh dia yang paling pandai sekali hahahaha!!!!

Orang bodoh macam kau sekolah pun tak tinggi memang senang taksub hahahahaha!!!

Nasrudin Daud exco agama Pas masa mesyuarat dengan Mahathir dan Mujahid diam membisu balik je Kelantan terus dikatanya Rahmatan lilalamin tak terpakai pada mereka yang menyokong orang kafir!!!

Betul ke???? islam ajar berpegang kepada kebenaran walaupun daripada orang kafir dan menolak kebatilan walaupun datang daripada orang Islam.

Baik kau kau tanya dia, ulama mana dia sandarkan??? Kalau dia tak ada ulama yang dia sandarkan semata-mata nafsu sendiri dia memang babi dan kau memang babi sebab ikut babi macam dia hahahaha!!!!

Sokong islam said...

Takkan nak kasi geng semburit jadi pm....

Eh ..aku nak salam geng korang pun aku naik seriau....

Mujur parlimen dpt ke bn...x jadi prk...kalau tak sanggup ke geng semburit tunjuk muka kat depan org ramai

Malaysia dahlah hancur..sosio ekonomi dah hancur...mana mau back up lagi, moron!!!

Sokong islam said...

#parlimen jasin

Nobody said...

Semburit apa??? Yang semburit orang bodoh macam kau!!!!

Cakap fakta tak ada hahahhaha!!!!

Aku cabar kau lagi satu sebab satu pun kau rak boleh jawab!!!

Kenapa Kelantan kotor????

Kan ada hadis yang mengatakan kebersihan sebahagian daripada iman????

Sebab pengotor macam koranglah yang lantik pengotor jadi jadi pemimpin hahaha!!!

Kalau pengotor nak mengaku sokong Islam apa hahahahaha!!!!

Sokong islam said...

Bila org bodoh bercakap psl syurga neraka....

Pasal no keahlian pas...nampak mcm kelakar....

Mustahil ke utk Allah ambik kira?

Pegi belajar agama lagi....kutip duri atas jalan pun dpt pahala...

Kalau kamu jadi anggota kumpulan lgbt, rasa2 malaikat catit tak?

Sokong islam said...

Kotor tu org melayu ke islam?

Kamu negeri mana konon rasa pembersih sgt

Nak compare ngan japan? Semuanya superficial....bersih dr segi fizikal....spiritual hancur lah bodoh....hv u ever been to japan?

Take for example, canada...konon negara pembersih tapi plastic waste antar ke malaysia, filipina...itu mwnunjukkan mereka hipokrit...

Bodoh

Nobody said...

Kau beritahu aku apakah keperluan-keperluan perundangan Islam????

Kau mestu tak tahu sebab kau bodoh hahahahaha!!!

1. Menjaga akal
2. Menjaga agama
3. Menjaga keturunan
4. Menjaga maruah
5. Menjaga harta

Sebab kau bodoh baca kitab kuning pun tak habis mari aku ajar kau!!!!

Menjaga akal contohnya hukum minum arak

Menjaga keturunan seperti hukum berzina.

Menjaga maruah contohnya menuduh orang berzina dan perkara ini mengikut ramai ulama dipanjangkan juga kepada liwat!!!

Kau bukan tahu kau kan babi Pigs (pas+ikatan=gagasan sejahtera) hahahahaha

Untuk babi2 macam aku aku nak beritahu kalau kau panjangkan fitnah kau tak boleh bawa saksi di dalam perundangan Islam kau kena disebat 40 kali dan persaksian kau tidak akan diterima oleh mana-mana mahoamah syariah. Depan Allah kau akan dipertanggungjawabkan pulak tu hahahahaha!!!!

Sokong Islam konon, memfitnah tak ingat hahahaha!!!

Aku ada video orang edit lokamn adam mengaku liwat dengan azmin.

Kalau kau nak aku boleh bagi link hahahahaha!!!

Walaun macam kau layan fitnah2 macam ni sebab kau bodoh fitnah pun rak boleh beza hahahaha bangangnya kau!!!

Nobody said...

Kaulah bodoh. Kat Kelantan tu Nik Amar bongok tu Melayu ke Islam????

Nasrudin Daud exco agama tak lulus universiti tu Melayu ke Islam???

Dah tentu2lah pengotor hahahahah

Kau ingat Jepun je ke spiritual hancur, Kelantan pun spiritual dan fizikal hancur juga hahahaha!!!

Kenapa kes hiv akibat gay meningkat mendadak di Kelantan???

Kenapa banyak kes rogol bawah umur di Kelantan????

Kenapa banyak kes liwat di sekolah tahfiz????

Kenapa Kelantan pengotor macam pemimpin mereka hahahaha????

Spritual konon. Sebab tulah aku cakap kau tu bodoh sombong.

Aku ingat kalau pengotor spiritual dan fizikal macam di Kelantan tu elok tukar nama daripada serambi Mekah jadi serambi neraka jahanam!!!

Banyak gay kaki maksiat di Kelantan hahahaha!!!!

Ada hati pulak tu nak ulas isu video sempurit hahahaha!!! Kelantan banyak hiv akibat gay kenapa kau tak ulas hahahaha

Nobody said...

Kau cerita syurga neraka lagi kelakarlah bodoh!!!!

Pas memperjuangkan negara Islam. Sejak bila negara Islam ada dalam al-Quran???

Kau baca surah Saba apa Allah kata???

Kau ingat Malaysia negara Islam masuk syurga Thailand negara kafir masuk neraka????

Yang diadili oleh Allah masuk syurga neraka tu manusialah bangang, bukan negara!!!!

Sama juga Pas tak akan masuk syurga. Yang masuk syurga neraka tu orang.

Kalau walaun Ustaz Pas yang jual hadis palsu tu yang Rasulullah dah beri amaran tempah tempat dalam neraka kekal tak bertaubat dan memberitahu orang awam jangan ambil hadis tu daripada dia kau ingat2 dia masuk syurga ke neraka walaupun dia ada no keahlian Pas????

Kan bangang kau ni. Sekolah dahlah tak tinggi, dah confirm2 salah pun kau nak pusing lagi????

Islam apa kau???? Islam tak ajar suruh jadi bodoh!!!! Islam suruh jadi cerdik. Yang kau nak bodohkan diri apahal???

Sokong islam said...

Sembang mcm pandai islam tp sayang sokong dap....
Wan ji pandai drp kau tp sokong dap...
Kata pas adalah pigs...hahahhha...ada aku kesah
Hello kawan, statistik yg kamu pakai tu obsolete dah lah bodoh
Maza pandai hadis pun sokong mahadir dan dap...apa yg pelik...sama cam kamu....
Ada mamat sorang tu pandai usuludin pun jadi ahli dap skrg masuk yadim..apa yg pelik
Orientalis barat pun pandai islam tp hancur gak
Pelik apanya org mcm kamu...minah lawyer pakai tudung labuh tu (aishah jalil) pun ckp merapu skrg geng siti kasim
Takde pelik pun...
Cuma yg pelik, jilat dap melebih2 pulak....
Hiv kelantan tinggi? Get ur facts right, moron....
Kjaan pas kelantan dah berdakwah tp terpulang pd rakyat lah...tv, radio, sempadan dgn dadah sebagainya oleh kjaan pusat dan pegawai imigresen dan kastam, pdrm yg x amanah...so apa yg peliknya
Kamu sama jer cam maza, rora, zaharudin rahman dsbnya...bab kutuk pas no 1...tp bab kjaan ph mengarut takde suara....batu kecut
Takyah sembang lah...
Kalau betul kelantan ramai gay, mereka bukan jadi pemimpin ....
Sekrg nih pemimpin ph sendiri yg bersemburit...nak pimpin malaysia camne
Kau pakai hadis mana, ayat quran mana?
Ke hadis dan ayat quran tak terpakai utk parti kunyit rakyat

Nobody said...

Woi walaun sokong Islam tetapi perangai pigs,

Aku ada beri contohnya ringkasan hadis siapa yang menipu atas nama Rasulullah dan surah Saba.

Kalau kau nak aku boleh beri details.

Kau mengaku sokong Islam mana hadis dan al-Quran kau????

Aku nak jugak kau bawak contohnya kitab al-Um karangan Imam Shafie atau al-Muwattak karangan Imam Malik ataupun kitab2 ulama yang lain termasuk yang kontemporari.

Mesti kau tak sda sebab kau tu bodoh hahahaha!!!!

Islam tak pernah suruh kau jadi bodoh tu. Dah kau tu bodoh, sokong Islam apa hahahaha????

Sokong islam said...

Setakat sembang psl agama, dlm google pun banyak...x yah nk menyorok belakang pc
Cytroopers dap mcm kau xde apa yg pelik..
Mujahid pun mengarut skrg...ada phd, anak yusuf rawa...so apa yg pelik
Nak xkp psl qazaf....sapa yg buat buku qazaf bagi pertahankan nuar dulu...buka google lah moron
Skrg baguslah pakai.qazaf sebab nak pertahankan aib...eh...takyah lah aku explain...dlm google pun byk psl ni
In a nutshell, kalu haziq xleh produce 4 saksi, dia kena hukum...senang jer...cuma org islam mcm kamu yg taknak hukum islam...
Mcm maza dan rora lah....sembang kutuk pas psl ruu355 dan hudud kelantan dan trg...mana versi hukum hudud kamu? Dah bertahun tunggu..dah jadi mufti takkan takleh keluarkan lagi

Nobody said...

Woi bodoh.

Islam agama kebenaran walaupun datang daripada bukan Islam.

Kalau pengotor jual hadis palsu Ialam apa hahaha!!!

Sejak bila tak boleh sokong dap????

Kau beritahu aku apa beza Pas dengan Dap????

Pas bukannya Islam dan Dap bukannya kafir.

Mesti kau tu bodoh sebab tu kau tak faham!!! Maklumlah kau bukan sekolah tinggi hahahahaha!!!!

Dr. Maza diiktiraf sebagai mufti terbaik terutama dalam bidang bahasa Arab oleb antaranya Syeikh Muhammad Noor al-Hafiz.

Bukan macam exco agama Pas Nasrudin Daud pelajaran agama di universiti pun tak lulus hahahaha.

Sokong islam said...

Hahahha...muhasabah lah diri tuh....belajar agama tp tak amal....simple as that....
Ramai cam kamu nih kat malaysia
Kena pulak sokong dap...takde pelik nya
Aku bangga dgn diri aku....aku professional dlm bidang aku dan bukan tadah kitab mcm kamu tp aku rasional dan boleh tau mudarat berat dan mudarat ringan....
Dap mudarat ringan ke bro? Mcm pernah terdengar puak2 cam kamu yg kata lebih baik ambik pwmimpin kapir adil drp pemimpin muslim yg zalim....nape takde pemimpin muslim yg bagus dah ke dlm malaysia nih

Sokong islam said...

Hhahaha...kan senang mengaku...penjilat dap rupanya....mcm mujahid lah...
Buang jer lah kitab kamu kat rumah tuh....dah mengarut dah mung ning
Mat sabu zaza g string pun boleh sembang cam kamu tp barua dap

Sokong islam said...

Kahkahkah penyokong maza...si lalang.....mana hukum hudud versi maza bro....
Mung ingat maza tu sorang jer ke pandai hadis dlm malaysia nih...kesian
Kes adib, kes lgbt, kes pilihan pemimpin dlm kontroversi video semburit dsbnya bila maza nak keluar statement

Sokong islam said...

Ni lah masalah bahlol ph yg tadah kitab drp universiti saje bukan drp alim ulama....cth cam dr zul mufti wp....

Nobody said...

Lupa nak cakap tadi. Parti Akp di Turki pimpinan Erdogan taknak guna nama Islam takut kelemahan partinya dikaitkan dengan Islam.

Pas kau apa??? Pengotor. Hiv meningkat mendadak akibat gay. Rogol. Kerat kaki nenek sendiri tu kau kata berjaya???

Kalau tak berjaya didik rakyat maksudnya pas gagal!!!!

Kenapa pas gagal???? Sebab tak ikut ajaran agama Islam yang sebenar!!! Memfitnah!!! Berbohong!!!

Aku kerja sekarang, kalau aku gagal, kau ingat boss aku bolwh terima kalau kerja cincau dan pengotor macam Pas Kelantan???

Rasulullah kenapa berjaya???

Pas gagal sebab ahli-ahli dan pemimpin dia semua bodoh macam kau!!!! Jadilah bodoh-membodohi antara satu sama lain hahahahaha!!!

Islam tak ajar jual hadis palsu sebab nak dapat kuasa tau!!!!

Kau ingat dapa ada jual hadis palau macam pas hahahahaha????

Bodoh kau ni!!!

Kalau orang tu anggota DAP yang mukmin dan ikhlas serta beramal soleh, tak jual hadis palsu macam pemimpin Pas, masuk syurga tau hahahahaha!!!!

Allah takkan tanya nombor keahlian Paslah bodoh hahahahaha

Sokong islam said...

Kami sedang tunggu hukum islam dr maza dan rora nih....bila nak keluarkan....dah jadi mufti berapa lama dah

Nobody said...

Kaulah lalang.

Mana hudud versi Pas???

Mana RUU 355???

Tak ada pun hahahahaha!!!!

Woi bahlol, kau tunjuk pada aku deraf RUU355 Pas ada ada ke tak????

Nobody said...

Woi bahlol,

Mengaku sokong Islam tapi bodoh hahahaha!!!

Lepas tu sokong mereka yang dilaknat Allah sebagai Pigs hahahha!!!

Contoh mereka yang pigs (babi2) adalah yang jual hadis palsu, yang jual atama dan yang berjanji nak bentang RUU355 tapi RUU355 PAS tak ada hahahahaha!!!

Aku cabar kau. Aku tahu kau memang bodoh. Satu dalil al-Quran dan hadis kau tak bpleh beri untuk sokong kau!!!

Aku cabar 1 je, tunjukkan pada aku mana deraf RUU 355 PAS???

TAK ADA KAN.

SEBAB TU KAU TU BODOH HAHAHAHA!!!

ORANG BODOH MACAM KAU MEMANG SENANG KENA TIPU HAHAHA

Sokong islam said...

Ohhh....gagal maknanya memfitnah berbohong dan x benar
Apa punya bodoh...kata belajar kitab
Hamas berpuluh tahun berjuang tak menang2 lawan zionis adakah mereka x benar dlm perjuangan...

Ikhwanul muslimin di mesir x menang lawan regim mubarak dan skrg al sisi, adakah mereka tak benar dlm perjuangan? Kenapa ikhwan x mau lawan al sisi tp masih lawan cara dwmokrasi wpun penyokong beribu dibunuh dahulu? Kesian
Kayu pwngukur apa kamu pakai
Malulah konon bwlajar kitab

Nobody said...

Aku beritahu kau terus-teeang jelah.

Deraf RUU355 PAS tak dapat dibentanglan kerana Hadi Awang tu bodoh. Dia bukan lawyer. Dia tak reti nak derafkan RUU355 hahahaha!!!!

Bodoh kau ni!!!

Sokong islam said...

Dah start pusing dah si moron penyokong maza nih aka penjilat dap...
Deraf ruu355 dsbnya dah lama dibawa ke majlis perbincangan org awam dsbnya...
Kesiannya penjilat dap nih
Ada duit ke tak nih...maklumlah dap lambat bayarkan...
Jadi rba, duit haram dik wpun belajar agama ...ambik cth wan ji, mujahid dan sorang ahli dap yg jadi ahli yadim...kesian
Huarggghh ...rasa ngantuk sebab komen kau byk bodoh

Sokong islam said...

Dik, kalau takde beras dan susu utk anak, belajar2 cari duit halal

Nobody said...

Tak gagal maksudnya kau memang bodoh hahahaha!!!

Punya bodoh kau ni sampai kau tak tahu apa beza Hamas dan Kelantan hahahaha.

Hamas tak menang keseluruhan Palestin. Pas menang keseluruhan Kelantan hahahaha.

Pas dah ada kuasa dan jawatan, PasPtak boleh buat???

Kalau Pas tak mampu, letak jawatan.

Aku lupa. Ada persamaan antara Palestin dan Kelantan. Dua-dua pengotor hahahaha

Bodoh kau ni macam ru pun kau tak tahu.

Lain kali jangan sokong orang pengotor tau bahlol hahahahaha!!!

Sokong islam said...

Kesian....x usah banding maza ngan hadi awang...jauh sgt ilmu tu, dik....
Belajar2 lah kenal alim ulama bukan lim guan eng atau melati yg pakai niqab dulu makan setalam ngan org dap..so apa yg pelik

Sokong islam said...

Cakap lah terus terang ...kamu drp negeri mana...nk tahu jugak pembersih sgt ke kamu nih....
Aku nih dah merata dunia dah pergi...kebanyakan hipokrit jer
Belajar lah kenal negara org yer dik...ke takde minyak motor nak isi

Nobody said...

Tanda-tanda kau tu bodbo adalah,

Pertama aku ni ada PhD. Aku kerja bagus. Kau boleh pulak membuat andaian aku cari rezeki haram hahahahaha!!!

Rezeki haram contohnya baca haris palsu untuk dapat jawatan politik hahahaha. Kau yang sokong kan bodoh, jangan salahkan aku!!!!

Nobody said...

Komen bodoh tu kau!!!!

Kata sokong Islam, mana hujah kau al-Quran dan Hadis???

Mana petikan kitab-kitab ulama termasuk Dr. Yusuf Al-Qaradhawi, Dr. Nasrudin al-Bani.atau Ramadhan Buti????

Ulama pun tak kenal mengaku sokong Islam hahahaha!!!

Sokong islam said...

Kahkahkah..ada phd....so what? Brape ramai buat phd sebab xde kije masa ada degree....brape ramai ada phd tapi mentaliti kangkung
Copy n paste ke dik
Mujahid pun ada phd...byk statement bodoh
Mazlee pun ada phd..byk statement dan idea bodoh gak...so apa yg bagus ada phd ni, idiot!!!!!

Nobody said...

Lagi satu si bodoh,

Kalau kau belajar pun tak pandai jangan sembang kata hujah bodoh konon. Dah kau tu bodoh, mana kau tau hujah hahahahaha

Mana hujah kau RUU355 PAS????

Tak ada kan!!!!!

CONFIRM KAU NI BODOH HAHAHAHAHA!!!

Sokong islam said...

Hahaha...oooo..kalu aku tak beri hadis dan quran, aku tak layak sokong islam lah yer...phd holder bodoh apa camni....
No wonder i can claim that some phd holders are idiot...the way they speak n talk are similar with yours...bodoh!!!

Nobody said...

Aku rasa PhD aku lebih mulia daripada kau sebab aku dah disahkan layak bergelar Dr kau apa pun tak ada hahahaha.

Tak pun aku lebih layak daripada exco aga Kelantan Nasrudin Daud yang tak lulus universiti tu hahaha!!!

Maklumlah orang bodoh, dapatlah bodohkan mereka yang bodoh macam kau hahahaha!!!

Sokong islam said...

Hahaha....ruu355 lagi...tadi dah beritahu...phd holder bodoh apa camni
Phd holders are theorist not doer lah bodoh
Sembang teori tp execution hancus...
Aku nk tidur lah sebab kau punya komen ulang2 dan xde isi...mcm mazlee dan mujahid

Nobody said...

Sebab kau tak boleh beri hadis dan al-Quran, itu tanda2 kau orang yang bodoh hahahahaha!!!!

Kau mengaku sokong Islam apa kalau ajaran Islam pun kau tak kenal hahahahahaha!!!!

Nobody said...

Orang bodoh macam kau nak claim some PhD holders are idiot???

Kau siapa??? Kau kelulusan pun tak tinggi!!! Kau sedarlah darjat kau kat mana!!!! Aku ni yang layak nak comment siapa PhD holder yayang idiot ke tak bukan kau.

Kau tu bodoh!!!

Mana RUU355 PAS??? Tak ada kan????

Apa maksudnya??? Kau tu diperbodohkan orang sebab kau tu Bodoh hahahahaha

Sokong islam said...

Mmg aku setakat degree...apa yg pelik nyer....aku dah merata dunia aku pergi dgn kije aku...
Ramai phd masih jobless dan makan gaji cukup makan....
Setakat nama dr...kamu bukan medical doxtor lah bodoh mcm bini aku....kalau dlm flight ada org sakit takkan nak refer kat kau lah bodoh
Kat overseas, diorang jarang panggil phd holder tu dr unless ure in medical field

Nobody said...

Woi bodoh,

YaYa execution hancuss tu Pas apasal kau bodoh sangat tu pun tak tahu!!!!

Dakwah tetapi hiv gay meningkat mendadak di Kelantan hahahaha!!!!

Kau tak tahu malu ke hahahaha????

Sokong islam said...

Sembang psl phd dia yg entah merapu tu....
Kahkahkah....simpanlah phd mung tu...
Phd holder swmbang pusing2
Gotta go, moron

Sokong islam said...

Again, aku nk tanya...mung dr negeri mana...tempat mana
..mari aku explain perangai org kat situ...
Mcm aku ckp..aku dah merata dunia dah pergi bukan phd holder kangkung c & p

Nobody said...

Sudahlah degree kau. Kalau ayat al-Quran dan hadis pun kau tak boleh beri degree apa??? Kau jangan nak bodohkan aku lah. Kau ingat semua orang bodoh macam walaun????

Kalau kau ada degree kenapa kau punya bodoh sokong RUU355 PAS tang tak wujud???

Kau SPM jelah. Jangan nak bodohkan aku. Orang ada degree tak sebodoh kau!!!

Ke kau degree tapi third class. Berapa kau punya pointer yang bodoh sangat macam ni???

Kalau dah bodoh bodoh juga hahahaha

Nobody said...

Lagi satu kau jangan nak tipu aku pasal serata dunia kau tu kecuali kau kerja kelasi hahahaha!!!

Aku nak tanya tanya kau, kau dah sampai London belum, Qatar, Zurich, Warsaw, St Petersburg, Moscow, Milan, Brunei, Jakarta, Hamburg????

Kalau setakat pergi danok kau tak payah cerita kau dah pergi serata dunia hahahaha!!!!

Cakap besar. Ada degree konon. Ke serata dunia konon.

Kalau kau dah melawat serata dunia mesti pemikiran kau dah terbuka, takkanlah bodoh maxam ni!!!!

Nobody said...

Sudahlah penipu,

Kau mungkin boleh tipu aku sekali dua. Kau takkan boleh tipu aku selama-lamanya.

Kau beritahu aku tempat mana kau dah pergi.. pergi nak berbohong jual temberang.

Ingat aku tak boleh check kau???

Apa punya bodoh kau ni. Nak menipu pun agak-agaklah

Nobody said...

Woi bodoh,

Lagi satu aku beri amaran pada walaun-walaun bodoh macam kau!!!

Bukan semua orang bodoh macam walaun!!!! Kau jangan nak tipu aku la!!!!

Nobody said...

Lagi satu kau tak payab berlagaklah bini kau doktor. Aku tahulah gaji dr di Malaysia. Adik-adik aku dua orang doltor. Adik ipar aku seorang doktor. Gaji aku dalam USD lah bahlol. Aku pun tak tahu apa punya bangang dr ambil kau sebagai suami. Dahlah bodoh. Berlagak ada degree. Berjalan ke serata dunia hahahaha.

Kau tunjuk bukti macam mana ada no keahlian Pas masuk syurga??? Tadi kau cakap macam2!!!

Bodoh kau ni.

Tak pun mana RUU355 PAS???

Jangan nak berlagaklah pasal kelulusan. Kau bukan ada degree!!!!

kaka said...

Agen Judi
Agen Togel
Agen Euro
Bola Online
Judi Online

Unknown said...

Agen Judi
Agen Togel
Agen Euro
Bola Online
Judi Online

monica said...

Cari Situs Judi Online Terpercaya? Teraman? Banyak Bonusnya?
Di Sini Tempatnya.

ZumaQQ, Agen BandarQ, Domino99, Poker Online Terpercaya

Hanya 4 Tahapan Kemenangan yang MUDAH di ZumaQQ
Daftar > Depo > Main > Menang!
Deposit minimal Rp. 20.000,-
Anda Bisa Menjadi JUTAWAN? Kenapa Tidak?
Dengan 1 ID sudah bisa bermain 8 Jenis Permainan
* BandarQ (HOT)
* Bandar 66 (New Hot)
* Bandar Poker
* Sakong Online
* Domino QQ
* Adu Q
* Poker
* Capsa Susun
Ada Juga Bonus Terhot Se-Indonesia
Bonus Turnover 0,5%
Bonus Refferal 10% + 10%

Yuk gabung bersama kami dan Jadilah Jutawan Berikutnya!
Website : ZumaQQ
WA : +85517812404
Line : ZumaQQ

Link Alternatif :

ZumaQQ
Domino99
BandarQ

Tasya EraQQ said...

Terima kasih telah mengizinkan saya untuk berkomentar di sini, ARTIKEL ANDA SANGAT BAGUS
WhatsApp : 082161434588

Cara Menang Situs Judi Online ERAQQ
Situs Poker Online
Situs Judi Online Terpercaya ERAQQ
Daftar Situs Judi Online ERAQQ
Login Situs Judi Online ERAQQ
LiveChat ERAQQ
Download Aplikasi ERAQQ
Poker Online
Domino99

Poker
Bandar Poker
Domino99
Bandar Q
Bandar 66

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena