Monday 30 September 2013

Pasal Lelaki Tua 5 Anak Inilah Bini Mat Yo Berdepan PENJARA 6 BULAN

Isnin, 30 September  2013
Andai kata video itu tidak ada, mungkin Azman Mohd. Nayan yang didapati bersalah dan dikenakan tindakan? Agak nyata isteri Mat Yo jelas telah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 182 Kanun Keseksaan kerana membuat laporan palsu. Dan jika sabit kesalahan dia boleh dihukum penjara sehingga enam bulan atau denda sehingga RM2,000 atau kedua-duanya.
TERKINI ISU Isteri [BINI] Mat Yo (Norshahrul Idlan Talaha) DITUDUH Beri Laporan POLIS Palsu | Siti Aisya Adam BAKAL Berdepan PENJARA 6 BULAN | Bukankah laporan Isteri Mat Yo sama sekali berlainan dengan kejadian sebenar yang dirakam Siti Aisya sendiri? Siapa maki siapa? Kenapa dalam laporan polis lain yang disebut?

Andai kata video itu tidak ada, mungkin Azman Mohd. Nayan yang didapati bersalah dan dikenakan tindakan?
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
PADA 12/09/13 JAM LEBIH KURANG 1150HRS SEMASA SAYA BERADA DI KAWASAN AIRPORT SUBANG BERSAMA SUAMI SAYA, KAMI MERANCANG DAN BERBINCANG DI DALAM KERETA UNTUK MEMBELI TIKET KAPAL TERBANG DI TERMINAL 3 SKYPARK. SEMASA SAYA MEMBERHENTIKAN KERETA SAYA WVQ 9090 JENIS MINI COOPER BERHADAPAN DENGAN PINTU MASUK TERMINAL 3, TIBA TIBA SEORANG SEKURITI SKYPARK BERNAMA (AZMAN) DATANG KE ARAH KERETA SAYA DAN MENYURUH SAYA MENGALIHKAN KERETA SAYA. LALU SAYA MEMINTA UNTUK BERHENTI SEKETIKA. SELEPAS DUA MINIT SEKURITI ITU DATANG DAN MENGELUARKAN KATA-KATA KESAT TERHADAP SAYA, SEPERTI PEREMPUAN BODOH, SIAL, BANGANG, PEREMPUAN GILA DAN BANYAK LAGI. SEMASA KEJADIAN TERSEBUT SEKURITI ITU CUBA MENYERANG SAYA BEBERAPA KALI WALAUPUN SUAMI SAYA ADA DI SITU, SAYA TERASA AMAT MALU DI PERLAKUKAN SEBEGITU SEBAGAI WANITA. SAYA JUGA ADA MERAKAM KEJADIAN TERSEBUT. SAYA DATANG KE BALAI POLIS UNTUK BUAT LAPORAN UNTUK TINDAKAN PIHAK POLIS. SEKIAN LAPORAN SAYA.

Bukankah laporan isteri Mat Yo sama sekali berlainan dengan kejadian sebenar yang dirakam Aisya sendiri? Siapa maki siapa? Kenapa dalam laporan polis lain yang disebut?
by QUE ACHMAD 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena