Monday, 13 January 2014

Saudagar Gula - Bukan cerdik 'Bizness' tapi Cekik Darah Rakyat...TOLAK BN Beban Negara!

Isnin, 13 Januari 2014Ini bukan cerdik Bizness untuk rakyat... 

Ini bukan cerdik Bizness untuk rakyat... 

Ini Adalah Cekik Darah Rakyat...
Gambar: Ini bukan cerdik Bizness untuk rakyat... 
Ini Adalah Cekik Darah Rakyat...

  •  Baru aku tau...smua cina sokong pakatan rakyat rupanya.....dlm umno mn de cina korg ni.....kesian guru kafa kat pulau pinang.....DAP menindas mereka dgn memberi gaji yg mahal....lain kali contohi BN terengganu dgn membuang guru2 kafa.......br btl....di...Lihat Lagi
    18 · 18 jam yang lalu melalui mu

  • Para Pejuang Kalimah Dari UMNO
Update Status : Para Pejuang Kalimah Dari UMNO.... Admin rasa adalah baik kamu berdemontrasi depan pejabat Najib, kerana beliaulah yg meluluskan Penggunaan Nama ALLAH dlm Kitab Bible serta mempunyai kuasa untuk menarik balik Istilah penggunaan Kalimah ALLAH dlm kitab tersebut... Kenapa U ALL berdemontrasi seakan ingin menunjukkan ketidakpuasan hati serta mahu melepaskan kemarahan pula kepada Pakatan Rakyat... Ini dah tak betul...

Take Note !!! : Demontrasi bukan amalan rakyat Malaysia... Masihkah kau ingat !!!..... 
Gambar: antara contoh keharmonian dan saling menghormati antara agama.. Kalaulah kita sebagai rakyat malaysia mengamalkan sikap seperti ini, percayalah tiada berlakunya permusuhan dan kebencian antara kita dan tiadanya isu2 yang tidak di inginkan.. Semoga Tuhan membuka hati dan mata mereka yang belum lagi mengenali erti persaudaran setiap agama yang ada di dunia ini.

* TOLAK BN Beban Negara yg menyusahkan rakyat dari segala hal, kos sara hidup yg tinggi & memupuk kebencian antara kaum & agama !
TOLAK BN Beban Negara yg menyusahkan rakyat dari segala hal, kos sara hidup yg tinggi & memupuk kebencian antara kaum & agama !
Buletin Pakatan Rakyat

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena