Sunday 7 April 2019

[Video Kita Tak Akan Terima Perasuah Perompak Yang Telah Khianati Negara] Kamu boleh kecam dia tetapi kamu tidak mampu menyekat dia! Hibah TH kurang? Terima kasihlah kepada penyamun UMNO ni! Najib pemimpin paling teruk; Anwar setuju dengan Dr M.

Ahad, 7 April 2019
Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang
Dia dicaci dihina ...tapi itu bukan apa2 bagi dia.. bila kita nyata kan betapa kita tidak sanggup melihat dia diperlaku seperti itu ..jawab nya..." Tak perlu kesiankan sy.. "
Dalam usia dan kudrat yg masih berbaki dia berkerja keras demi negara...
Tidak ada halangan yg mampu menghalang dia...
Kamu boleh kecam dan buruk kan dia...tp kamu tidak akan mampu menyekat dia...
Semoga Allah merahmati mu Tun Mahathir..
Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: 6 orang, orang senyum
Pemalsuan akaun telah dibuat oleh mereka bagi menutup kelemahan mereka. Kemudian bagi dedak (hibah) agar lebai dan macai puah hati penjelasan TH mengalami defisit. Bila kerajaan umum hibah rendah maka macqi dan walaun pun tutup terus kes mereka yang menipu ini.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks

Najib pemimpin paling teruk': Anwar setuju dengan Dr M

Presiden PKR Anwar Ibrahim bersetuju dengan penilaian Dr Mahathir Mohamad terhadap bekas perdana menteri Najib Razak sebagai 'pemimpin paling teruk'.
Anwar berkata Malaysia tidak pernah mempunyai perdana menteri seteruk Najib.
"Kalau ikut dari segi kerugian dan cara pengurusan serta peribadi dan keluarga memang tidak ada dalam sejarah perdana menteri yang perilakunya seperti itu.
"Jadi Mahathir tepat dalam kupasan dia," katanya ketika ditemui pemberita di Kampung Sagga di Rantau, Negeri Sembilan hari ini.
Dalam wawancara eksklusif bersama New Straits Times yang disiarkan hari ini, Dr Mahathir ditanya berkenaan kerjasamanya dengan Anwar walaupun dulu pernah menyifatkannya sebagai 'tidak layak menjadi pemimpin'.
Beliau berkata kerjasama itu perlu bagi menghalang Najib daripada terus mentadbir negara.
"Benar, saya ada mengatakannya. Tetapi antara Najib dan Anwar, saya fikir Najib pemimpin lebih teruk berbanding Anwar. Najib seburuk-buruk pemimpin (the worst leader)," kata Mahathir.
Mahathir juga berkata Anwar dapat mengetuai Pakatan Harapan (PH) dan telah menunjukkan kualiti kepimpinannya dalam gabungan itu serta sebagai arkitek Pakatan Rakyat sebelum ini.
Mengulas perkara itu, Anwar menyatakan terima kasih kepada Mahathir atas keyakinan yang ditunjukkan kepadanya.
"Saya baca temuramah beliau dan ucap terima kasih keyakinan yang ditunjukkan kepada saya dan saya hargainya," katanya lagi.
Malaysiakini.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena