Friday 19 April 2013

Surat Watikah Pelantikan Dari PAS Sebagai Calon PRU13 Telah Diterima Oleh Semua Calon-Calon DAP - Takbir...Allahuakbar!

Sabtu, 20 April 2013
Inilah Dasar Semangat Setiakawan Pakatan Rakyat


Surat Watikah Perlantikan Dari PAS Sebagai Calon Telah Diterima Oleh Semua Calon-Calon DAP Yang Akan Bertanding Besok. Semasa Penamaan Calon Sekiranya DAP Tidak Dibenarkan Bertanding Atas Logonya, Mereka Akan Menggunakan Logo PAS Dengan Mengemukakan Watikah Lantikan Dari PAS Ini.

Photo: Surat Watikah Perlantikan Dari PAS Sebagai Calon Telah Diterima Oleh Semua Calon-Calon DAP Yang Akan Bertanding Besok. Semasa Penamaan Calon Sekiranya DAP Tidak Dibenarkan Bertanding Atas Logonya, Mereka Akan Menggunakan Logo PAS Dengan Mengemukakan Watikah Lantikan Dari PAS Ini.

Inilah Dasar Semangat Setiakawan Pakatan Rakyat

Lim Swee Siang Terima kasih PAS ! PAS for all !!!
76 · 3 hours ago
7 Replies

Faizal Jai salah satu kesahihan hadis nabi..akhir zaman,akan ada org yg bukan islam menolong islam untuk mengembangkan agama islam,manakala ada pula org islam yg benci akan kebangkitan islam..
58 · 2 hours ago via mobile

 photo Header_zps1184082a.gif

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena