Friday, 12 April 2019

[Video ISTANA TIADA KUASA MUTLAK DI MALAYSIA: TUN M] Perantau Ayuh, balik undi Rantau! 'Dato' Pemimpin UMNO yg curi duit Tabung Haji ditarik balik! Saksikan Taktik kotor UMNO BN curi duit FELDA & UmnoBN hancurkan Felda tapi PH selamatkannya.

Jumaat, 12 April 2019
Jom Channel
“Di waktu kita membentuk Persekutuan Tanah Melayu, kita memperkenalkan undang-undang negara, Perlembagaan. Dalam Perlembagaan ini, kita telah nyatakan Persekutuan Tanah Melayu dan Negeri-Negeri dalam Persekutuan ini mengamalkan sistem Raja Berperlembagaan. “Bukan raja berkuasa mutlak. Kalau ianya masih ada dalam undang-undang perlembagaan Johor, itu terbatal dan Johor juga bersetuju dengan sistem pemerintahan dalam negara kita ini,” katanya, seperti dipetik Free Malaysia Today dan beberapa media.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, berdiri
Imej mungkin mengandungi: teks
Gelaran “Dato” Pemimpin UMNO yg curi duit Tabung Haji ditarik balik!
Imej mungkin mengandungi: teks
Saksikan Taktik kotor UMNO BN curi duit FELDA!
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum
BN hancurkan Felda tapi PH selamatkannya. 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena