Saturday 26 July 2014

Zionis Ketakutan..."Tanggalkan Baju Tentera Dan Melarikan Diri " Tunggulah kebinasaan kaum kamu...

Ahad, 27 Julai 2014

Punya takutnya askar Israel laknatullah sehingga sanggup tanggalkan pakaian dan melarikan diri. Inilah perbezaan besar orang kafir dengan orang Islam.

Kita ada jihad, kita ada syahid, mati di jalan Allah sedangkan mereka mati sia-sia. 

Nerakalah tempat puak-puak nih, dan akan kekal selamanya di sana. Baru tahu erti sedih bila kematian rakan-rakan dan family, tetapi yahudi laknatullah yang mampos nih lupa bahawa golongan merekalah yang telah merampas dengan zalim tanah Palestin dan membunuh beribu-ribu kanak-kanak dan ibu-ibu yang tidak berdosa.

Pengakuan askar Israel sendiri yang mengatakan mereka seumpama bertempur dengan hantu apabila melawan pasukan Bridget Al-Qassam. Tunggulah kebinasaan kaum kamu wahai Yahudi laknatullah.
Tikaqbuluh.

1 comments:

Asbab hidayah pest control 0194746112 said...

Teruskn brdoa..janji Allah itu benar. Kudratullah brgantung pd amalan n taqwa..bukan senjata canggih yg tentukn kemenangan. Allah huakbar!

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena