Tuesday 2 April 2019

[Video Siapa tahu harta Mat Hasan banyak mana?] SPRM, bila nak tangkap penyamun ini? Semoga Kelantan ambil ikhtibar, tarik balik arahan menyekat gambar2 rasmi YDPA & YAB PM! INI MALAYSIA BUKAN TALIBAN walaun.

Rabu, 3 April 2019
KiniTV
Setiausaha Agung PKR Datuk Saifuddin Nasution membuat perbandingan antara Menteri Besar Negeri Sembilan Datuk Seri Aminuddin Harun dengan bekas menteri besar yang juga calon BN Datuk Seri Mohamad Hasan. "Apa beza Mat Hasan dengan Menteri Besar Aminuddin Harun? Orang selalu banding dari segi ketokohan tapi ada satu yang kurang dilihat tetapi paling mudah (untuk membuat penilaian). "Aminuddin sebelum PRU ke-14 isytihar harta dengan Invoke Malaysia dengan (membuat) perakuan bersumpah. Sampai hari ini kita boleh membacanya di internet. "Siapa tahu harta Mat Hasan pula banyak mana?" katanya kepada lebih 200 hadirin dalam program ceramah di Bilik Gerakan Utama Pakatan Harapan (PH) di Bandar Ekar, Rantau, malam tadi. Selain itu, semua Exco Negeri Sembilan juga telah membuat pengisytiharan harta kepada kerajaan negeri pada 18 Julai lalu. Saifuddin berkata itulah perubahan yang dilakukan PH hari ini untuk membawa politik yang lebih telus dan berintegriti.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
SPRM, bila nak tangkap penyamun ini?
Tak Nak BN
Imej mungkin mengandungi: 3 orang

KAMI MEMERINTAH SELANGOR DIKALA PAKATAN MENJADI PEMBANGKANG DAN KINI KERAJAAN.
Ini pentadbiran yg menjunjung Perlembagaan Persekutuan.
Gambar2 rasmi YDPA, Tuanku Sultan, YAB PM & YAB MB digantung dlm Pejabat SUK Selangor.
Semoga Kelantan ambil ikhtibar, tarik balik arahan menyekat gambar2 rasmi YDPA & YAB PM.
INI MALAYSIA BUKAN TALIBAN

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena