Tuesday 22 April 2014

BLUE BEAM PROJECT & HAARP: Senjata Dajjal al-Masih?...Mahu mencetuskan PERANG DUNIA KE-3..

Selasa, 22 April 2014
Bersediakah kita?Apa Itu Projek HAARP - Senjata Dajal

Artikel ini adalah pendedahan dari sebuah artikel seorang wartawan bernama Serge Monast dari International Press.
Agency for International Free Press dari beberapa slaid video luar negara, dimana kini menjadi topik hangat para conspiracy theorist iaitu BLUE BEAM PROJECT. Projek ini terletak di Alaska,USA.

Apa itu HAARP? High Freaquency Active Aurora Reseacrh Program..Apa itu"Blue Beam Project"? Ia adalahlah sebuah program angkasa yang dikategorikan sebagai 'Above Top Secret' oleh pihak NASA. Program tersebut dirangka dalam empat (4) fasa strategi untuk mewujudkan sebuah 'agama masa depan' dengan Anti-Christ (atau disebut & dikenali selepas ini oleh kita sebagai Muslim: "Dajjal al-Masih") sebagai mastermind. Di sebalik formulasi ini tersembunyi rancangan saintifik yang akan mengimplimentasi teknologi masa depan termaju, dimana ianya dibangunkan bagi tujuan gelap di dalam kerahsiaan yang amat ketat.

Kononnya HAARP adalah untuk mengkaji bencana alam dan bagaimana mengurangkan kesan terhadap peristiwa itu.

HAARP ini sudah dipatenkan dengan nomor 4,686,605 atas nama Bernard J. Eastlund,.

Teknologi HAARP ini diasaskan dari idea dan ciptaan Nikola Tesla (seorang genius yang telah mencipta teknologi wireless pada tahun 1891 dan juga penghantaran tenaga elektrik melalui wireless).

Weapon of Mass Destruction (WMD) yang sebenar ialah HAARP buatan USA itu sendiri. Kalau dilihat dari penerangan "frontend"nya yang terdapat dalam website HAARP, seolah-olah ianya adalah untuk penyelidikan ilmiah. Sebenarnya, HAARP berkemampuan untuk:

1. Senjata Geofizikal (Geophysical Weapon/Warfare)

2. Boleh "lockdown" misil dan peralatan kapal terbang serta komunikasinya

3. Boleh memusnahkan komunikasi sesebuah negara

4. Pengganggu proses mental manusia (kes seperti pelajar universiti yang mengamuk dan membunuh beberapa pelajar lain)

5. Mind Control (sama seperti (4) diatas)

6. Alat "Ex-Ray" bumi

7. Senjata Elektromagnetik


Senjata Geofizikal:

1. Menghasilkan gempa bumi

2. Menghasilkan taufan dan ribut

3. Menghasilkan satu letupan tanpa misil, bom dan bahanapi yang hampir menyamai kekuatan letupan nuklear tanpa sebarang radiasi (impact bomb).

Adakah anda biasa main game Red Alert (Yuri Revenge) dan Red Alert sebelumnya? Kepada siapa yang pernah bermain game ini ia ada SUPER WEAPON yang hebat…kalau di pihak USA anda akan ada super weapon, WEATHER STORM.. senjata ini akan mengeluarkan kilat yang kuat..manakala di pihak Russia ada senjata MIND CONTROL dan NUKLEAR…kalau dunia reality sekarang weather storm itu = HAARP…senjata mind control adalah salah satu cabang di bawah BLUE BEAM PROJECT..
1) Peringkat permulaan Blue Beam berkaitan dengan keruntuhan dan kemusnahan semua pengetahuan arkeologikal, KEAGAMAAN dan konsep saintifik klasik. Melalui beberapa siri kejadian alam yang direka secara teknologi seperti gempa di beberapa lokasi tepat di atas planet Bumi yang akan memuntahkan dari perutnya beberapa 'Penemuan baru' sebagai dakyah program ini kononnya mendedahkan manusia kepada kesilapan besar pada doktrin keagamaan sedia ada.

Pemalsuan maklumat akan mensasarkan untuk meyakinkan umat manusia bahawa ajaran keagamaan telah disalah intepretasikan dan disalahguna berabad lamanya. Ianya adalah fasa persediaan psikologikal untuk menghancurkan asas agama yang kita amalkan, keimanan dengan kaedah melenyapkan semua penanda aras, dan pada apabila tepat waktunya mereka akan menawarkan suatu agama 'sebenar' yang akan menyatukan dan menenangkan umat manusia dengan menyerap semua disiplin agama serta semua kepercayaan.
Fasa Kedua

2)Tengan teknologi HAARP ini mereka boleh pancarkan imej slaid yang besais besar dan jadikan awan sebagai layar untuk di paparkan pelbagai imej ibarat skrin TV.

Rencana Dajjal itu akan menggunakan teknologi 'hologram optikal' disertai bunyian 3-dimensi, memancarkan sinaran laser imej holografik di beberapa tempat di dunia melalui ribuan satelit yang mengorbit Bumi dengan jarak 60 batu dari permukaan.
Imej-imej yang dijana adalah mengikut kepercayaan atau agama rasmi sesebuah negara sebagai contoh di negara yang mengamalkan ajaran agama samawi berkemungkinan dipertontonkan 'jelmaan' Nabi Muhammad s.a.w atau Nabi Isa a.s! Begitu juga dengan janaan imej Buddha dan Krishna dipertontonkan. Dan selepas itu bermulalah kemunculan imej Sang Dajjal yang terbit selepas beberapa ketika imej-imej keagamaan yang muncul sebelumnya akan bersatu dan menjelma dalam bentuk batang tubuh si Kafir Laknatullah.
Itu semua bertujuan untuk memesongkan akidah ummat Islam.

Fasa Ketiga

3) Peringkat selanjutnya adalah juga berkaitan dan pelengkap Fasa Kedua, dimana suatu proses yang kita kenali sebagai 'telepati' dijana melalui medium sistem elektronik yang sudah dan sedia ada di sekeliling kita. Pasti anda pernah terlihat menara-menara pemancar yang dikatakan alat telekomunikasi, dibina di mana-mana sahaja seperti bangunan bahkan didirikan seperti pepohon di tepi jalanraya/highway! NASA akan menggodam peralatan-peralatan tersebut untuk menghantar 'suara Tuhan' ke dalam sanubari manusia melalui frekuensi ELF, VLF dan LF seolah-olah Sang Tuhan Dajjal menyeru terus kepada mereka.

Selain untuk mendatangkan gempa atau banjir, HAARP ini ternyata dikembangkan sebagai mind control. Penelitian Dr Andrija Puharich di tahun 1956 terhadap kaum Yogi India tentang kemampuan telepati telah diteliti secara ilmiah. Telepati dan hipnotis ini ternyata hanya dengan cara mempengaruhi mangsa dengan frekuensi 8 Hz. Otak manusia didapati boleh di pengaruhi dengan gelombang 8 hz.
Mungkin dengan cara inilah yang dajjal sedang lakukan untuk melakukan mind control terhadap manusia sejagat melalui satelit2 dan pemancar radio di bumi.

Menurut Seorang Pengkaji Dr Rosalie Bertell,biasanya teknologi HAARP akan mengeluarkan kilatan cahaya seakan-akan kilat yang terang ketika gelombang ELF di pancarkan.
12 Mei2008,muncul kilatan cahaya di langit China.Kilatan cahaya terang yang seakan sama juga berlaku di Aceh sebelum berlakunya tsunami besar tahun 2004.

Fasa Keempat

4) Penipuan peringkat akhir akan dilengkapi dengan agenda pengawalan secara total keatas manusia melibatkan kejadian luarbiasa (supernatural). Dibahagikan lagi kepada tiga pecahan umpan:

i - Mewujudkan kepercayaan terhadap penjajahan makhluk asing (E.T, UFO) keatas manusia di setiap pelusuk bandar utama di dunia.

ii -Pemalsuan seterusnya adalah kejadian-kejadian akhir zaman yang dicatat di dalam Injil akan berlaku dalam bentuk yang menakjubkan. Kedua-dua proses diatas adalah bertujuan bagi mengumpulkan kumpulan manusia yang enggan tunduk kepada fitnah Sang Pemain Boneka sebelum 'Peristiwa Abad Ini' bermula.

iii -Umpan ketiga ini adalah pelengkap keempat-empat Fasa dengan mengoptimumkan penggunaan semua jenis alat komunikasi moden untuk memancarkan gelombang bagi melemahkan manusia secara individu
dan halusinasi kolektif.

Berita mengenai kewujudan HAARP ini telah di umumkan dalam suratkhabar harian KOSMO..Berita mengenai padang pasir yang kering kontang di Arab Saudi dan kurang menerima hujan boleh turun hujan dengan menggunakan HAARP.. walaubagaimana pun ,wartawan tidak menjelaskan HAARP dalam penulisannya..cuba perhatikan bentuk ilustrasi gambar tiang bercangkuk sama dengan gambar di bawah:

Satu lagi kenyataan rahsia dalam artikel kosmo di bawah..

Saintis cipta hujan lebat di gurun
________________________________________

DUBAI - Sekumpulan saintis berjaya menghasilkan kira-kira 50 hujan lebat di rantau Al-Ain, Abu Dhabi pada tahun lalu dengan menggunakan teknologi ion, lapor sebuah akhbar semalam.

Para saintis tersebut dilantik oleh Presiden Emiriyah Arab Bersatu (UAE), Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan untuk melaksanakan projek rahsia itu.
Kebanyakan hujan lebat itu berlaku semasa kemuncak musim panas iaitu pada bulan Julai dan Ogos.

Semasa hujan itu turun pada tahun lalu, penduduk bingung dengan kehadiran hujan lebat tersebut yang kadangkala diikuti dengan ribut petir.

Para saintis ini menggunakan pengion gergasi berbentuk seperti terendak lampu yang dipasang pada batang-batang besi untuk menjana medan partikel bercaj negatif yang dipanggil elektron.

Keadaan ini menggalakkan pembentukan awan dan diharap dapat menghasilkan hujan.
Dalam satu video rahsia, pengasas syarikat Switzerland yang bertanggungjawab ke atas projek tersebut, Metro Systems International mengakui usaha itu akhirnya membuahkan kejayaan.

"Kami berjaya menghasilkan hujan," kata pengasas Metro Systems International, Helmut Fluhrer.
Pada bulan Jun lalu, Metro Systems telah membina lima tapak pengionan yang setiap satu mengandungi 20 pemancar.

Pemancar itu mampu menghantar bertrilion-trilion ion yang membentuk awan ke atmosfera.
Menurut akhbar Sunday Times, sistem itu dipercayai berjaya menghasilkan hujan buat pertama kalinya.

Projek untuk mencipta hujan itu dipercayai melibatkan kos £7 juta (RM33.21 juta). – Agensi

Berikut adalah tanda-tanda aneh di langit (HAITI,CHINA,ACHEH dan terbaru JEPUN) sebelum bencana alam yang di hasilkan melalui HAARP ..
Saya petik dari beforeitnews.com..kejadian gempa bumi dan tsunami (terbaru di Jepun..adalah seperti berikut...

Now for the analysis:

1. Japan is Moving Towards Breaking Ties with the US: the earthquake took place the day after the article broke. The video above shows that Japan has been threatened before by our "earthquake machine". This one could have also been a "Russian" HAARP job that targeted the Okinawa military installation.

2. Haiti was possibly a test. Or it could have been the result of the Illuminati Psychopaths to continue their campaign of eradicating the Black race. The lack of an immediate response to the disaster makes this a very real possibility.

3. This Chili Earthquake will generate Tsunami waves that hit will Russia and China and possibly Japan very hard. It could have been a US HAARP event, or a Chinese one targeting Japan. I would tend to believe that the Chinese and Russians also want to send the Japanese a message.

If I am right, we are in for a whole slew of retaliatory HAARP induced earthquakes and Yellowstonewill be a primary target.

I am almost near 100% certain on this one Folks. You better make sure you are prepared.

Adakah anda faham akan makna tersebut...bermakna Dajjal laknatullah ini mahu mencetuskan PERANG DUNIA KE-3...dan....

Adakah dengan teknologi HAARP ini akan di jadikan senjata baru kepada kuasa-kuasa besar dunia.dan apakah Dajjal mampu memanfaatkan teknologi ini untuk melakukan mind control kepada penduduk dunia?..Kebarangkalian adalah sangat tinggi..seperti yang telah disebutkan dalam arikel kedatangan Imam Mahdi..Al-Atsar..renung-renungkanlah..
Bersediakah kita...? Wallaualam
! TakMungkinBenar !

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena