Tuesday 22 April 2014

High Frequency Active Aurora Research (HAARP)... Senjata Dajjal Mengubah Cuaca Dunia

Selasa, 22 April 2014

Dajjal Telah Menggunakan HAARP Untuk Mengubah Cuaca Dunia....

High Frequency Active Aurora Research (HAARP)

Dajjal akan menggunakan HAARP mengawal cuaca dunia di negara-negara dunia sehinggalah menyebabkan kemarau dan kering, ia boleh menyebabkan manusia menjadi kebuluran dan kelapran, negara-negara yang ingkar arahan akan menjadi mangsa, dajjal akan menghantar baruanya yang bernama obama ke malaysia, perjanjian TTPA akan ditandatangi sebagai mengikut kehendak dan mendaulat dajjal demi untuk melepasi serangan HAARP. Dajjal sudah menyimpan banyak benih-benih makanan untuk mengawal makanan sedunia didalam GLOBAL SEED VAULT.

# Hafaz 10 surah al-kahfi....Gambar diatas menunjukkan sebuah bank benih milik dajjal, puak kufar beri alasan GLOBAL SEED VAULT ini bertujuan untuk standby menghadapi hari kiamat dan untuk menghadapi global warming, iaitu masalah cuaca global, sebaliknya..masalah cuaca yang diwar-warkan..mereka lah yang Bertanggungjawab...BERGURUKAN DAJJAL MEMANG BANYAK IDEA MEREKA DAPAT UNTUK MENGUASAI DUNIA DAN BERTUJUAN UNTUK MENGHANCURKAN ISLAM...!!!

Begitulah tajuk sebuah laporan mengenai projek yang telah dan sedang dilaksana kan oleh mereka mereka seperti nama di atas.

Setiap kali nama Rockefeller muncul, admin ini akan sangsi kerana sudah lama mengetahui watak ini adalah proksi Dajal / Iluminatti selain Rostchild.

Jika ulama kita dan agamawan kita yang terkenal dengan ilmu “copy paste “ hanya dapat mengintrepretasi kisah “Yahudi” dan “Dajal” dalam fasa pertama sahaja, maka Yahudi dan Dajal  sudahpun advance dan menyerupai bentuk lain mengunakan  proksi dan pelaksana.

Selain sudah berjaya menanam benih-benih kebencian dan kemarahan kepada setiap negara didunia ini, Dajal juga sudah berjaya menyimpan benih makanan sebaik sahaja negara negara semua berperang sama sendiri.

Dajal melalui Amerika dan Israel serta beberapa negara NATO boleh mencetuskan perang di Ukraine bersama Russia jika mereka mahukannya esok, tetapi itu tentu sekali tidak menepati sasaran perang global.

Samalah juga mereka  boleh membuat Korea Selatan berperang dengan Korea Utara esok, tetapi mereka “abstain” dahulu kerana apa yang mereka mahu adalah “total war” ataupun “major war” di mana seluruh negara di dunia akan berperang sekaligus, itulah hasrat yang mereka mahu.

Seperti kami laporkan dalam atikel lain, Dajal hanya mahukan sejumlah 500 juta penduduk bumi sahaja jika boleh, ketika makhluk menyambut Nabi Isa dan Imam Mahdi. Ini adalah jumlah yang “manageble” bagi mereka.

“The fact is that THIS IS A VILE TRICK OF SATAN’S.

It is the antichrist, otherwise known as the dajjal, who will perpetrate all the barbaric measures that the Christian world will be indoctrinated with as a result of this trickery, and that will be falsely ascribed to Hazrat Mahdi (pbuh). THIS SAVAGE AND ANARCHISTIC IDEA INTENDED TO RUTHLESSLY SLAUGHTER PEOPLE AND WIPE OUT ONE-THIRD OF THE WORLD’S POPULATION BELONGS TO THE ANTICHRIST. This idea of the antichrist IS BEING DRAWN UP WITH THE AIM OF SLAUGHTERING ONE-THIRD OF THE WORLD’S POPULATION, APPROXIMATELY 2 BILLION 233 MILLION PEOPLE, during the time of the coming of the Prophet Jesus (pbuh). THIS WILL BE THE WORST MASSACRE IN THE HISTORY OF THE WORLD. IT IS IMPOSSIBLE FOR ANYONE OTHER THAN THE ANTICHRIST to espouse such a slaughter. This bloody murderer whom Christians are so wrongly awaiting, IS CLEARLY THE ANTICHRIST”

Berbalik kepada topik di atas, seed vault ataupun dipanggil “doomsday vault” adalah projek yang sangat penting tetapi dibuat dengan cara “low profile”.

Malah dengan gelaran “doomsday” sahaja sudah cukup untuk difahami.

Bagi mereka yang tidak percaya atau tidak hairan pada kisah kisah sebegini, ia sememangnya kemahuan Dajal. Iaitu tidak mempercayai akan kewujudannya adalah bonus untuk Dajal.

(Logo bermata satu tetap diselitkan)

Apakah fungsi “doomsday vault” ini?

Dengan cara mudah untuk fahaman orang marhaen, ia adalah tabungan segala jenis makanan dan tanaman serta tumbuhan dari pelbagai jenis seperti gandum beras buah-buahan dan segala macam yang ada di bumi.

Oleh sebab perang yang dirancang membabitkan nuklear dan bom pemusnah yang membabitkan kehancuran total dan kemusnahan environment bumi maka mereka sudah advance menjaga stok makanan selepas perang.


Kenapa mereka pilih tempat dan kawasan terceruk? 

Kerana pada perkiraan Dajal negara dan kawasan ini sahaja yang paling sesuai kerana mereka mengambil kira tempat dan kawasan ini adalah negara yang kemungkinan besar dirasainya atau direncananya sebagai tidak digangu oleh peperangan yang mereka sendiri cipta. Neutral.

Perang dunia ke3 hanya menunggu masa dan pasti akan berlaku jika diikut perkembangan politik dunia.

Dan apabila ia berlaku, mass destruction dan kehancuran luar biasa, malah ada surface bumi yang tidak dapat recover untuk menanam apa-apa dan juga menjadi mati dan gersang. Bukan sahaja ia gersang malah akan terus musnah tidak dapat ditumbuhi oleh apa-apa tanaman.

Begitulah perkiraan jahat Dajal Al-Masih.

Apabila perang selesai maka yang “survive” ataupun  berjaya hidup akan mahu makanan, tapi bumi sudah banyak tandus dan rosak, maka hanya simpanan bank makanan Dajal sahaja yang ada untuk digemiskan dan dimohon.
Adakah seperti ungkapan yang kita sedia tahu Dajal menjanjikan syurga berkait dengan perkara ini? kerana hanya puak Dajal sahaja ada stok simpanan benih makanan ketika itu? lalu sesiapa menyokongnya umpama diberikan syurga apabila diserahkan  benih untuk ditanam semula?

Ada orang alim dari luar negara menyebut tandanya adalah apabila negara Turkey mula berperang maka itulah tandanya. Yang lain bakal follow suite dengan mana-mana negara berpihak dan berkompromi dan menyerang segara negara yang sudah lama menyimpan dendam ataupun perasaan terhadap musuh mereka.

Amat malang ulama dan agamawan kita terlalu melayu dan arab sedangkan perkembangan Dajal adalah Westernise dan kebaratan, lalu pihak agamawan kita gagal mengesan dan menghidu perkembangan Dajal.

Lalu mereka tidak dapat mentafsirkan kelakuan sekarang dan hanya tertumpu apa yang dikata kan ribuan tahun lalu.

Atikel kami kali ini hanya mahu tumpu kepada “seed bank” dan “vault” ini sahaja dan mungkin menyusul dengan hal ehwal perang yang bakal dicipta di tajuk yang lain.

Jangan terleka akan Dajal.
Welcome to New World Order (NWO)
Setelah amerika syarikat selesai kelengkapan ketenteraan diseluruh dunia, Amerika dengan sengaja melumpuhkan ekonominya sendiri, Tidak lama lagi wang kertas dolar macam seperti tisu tandas, Ekonomi dunia akan diambil alih oleh israel dan melantik dajjal sebagai pepimpin dunia tanpa sempadan, tanpa tembok global antarabangsa. Orang-orang yang mengikut jejaknya, dan mengakui ketuhanan dajjal.. dia akan sesat...tunggu dan lihat...bersediahlah anda....
Dulu british berjaya mengjahanamkan islam di tanah melayu, abad kini...amerika syarikat telah mengambil alih kuasa dari british...

Artikel Oleh Bang Azrin
Ahlan Wsahlan 2014

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena