Friday, 12 April 2019

[Video UMNO, Apa Yang Kamu Telah Buat Dengan FELDA?] Pernahkah kita mendengar anak raja dari selatan menegur secara lantang terhadap Najib dan Isa Samad berkait skandal Felda/FGV? Polis, Bomba, Orang Gopeng sibuk cari Acap..PH sibuk Selamatkan Negara, BN pulak sebok Selamatkan Najib TETAPI Pas menyebok nak Selamatkan Umno! Muslimah 90 jotterr sedang berkempen untuk Tok Mat 10 jotterr.

Sabtu, 13 April 2019
Imej mungkin mengandungi: 6 orang, orang senyum, teks
Pernahkah kita mendengar anak raja tersebut menegur secara lantang atau keras terhadap Najib atau pun Isa Samad berkait skandal Felda/FGV ?
Malah mereka ini terang2 telah menyebabkan Felda/ FGV melingkup hampir bungkus setelah terpalit dgn pelbagai skandal2 salah urus tadbir & penyelewengan yg dilakukan oleh pemimpin2 Umno malah Isa Samad yg pernah disabitkan rasuah pun boleh dilantik semula untuk menerajui Felda, kenapa ?
Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang senyum
Muslimah Pas sedang berkempen untuk Tok Mat.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena