Sunday 30 April 2017

[Video Himpunan Batu 9 (PAS) Hentam AMANAH Sebab AMANAH Kuat] ADUN PKR Lompat Parti Cuma Propaganda!

Isnin, 1 Mei 2017

ADUN PKR LOMPAT PARTI TUBUH KERAJAAN CAMPURAN DI SELANGOR Cuma Propaganda.

Ketua Penerangan PKR Selangor, Shuhaimi Shafiei – Foto FMT
Khabar angin tentang empat Adun PKR akan lompat parti bagi menubuhkan kerajaan campuran baru di Selangor disifatkan sebagai propaganda semata-mata.
Ketua Penerangan PKR Selangor, Shuhaimi Shafiei berkata, spekulasi tersebut mungkin berpunca daripada pihak yang ‘ingin kembali’.
“Itu hanya propaganda dan spekulasi semata-mata. Mungkin ada pihak yang kecewa kehilangan kedudukan satu ketika dahulu berharap untuk kembali.
“Sejak 2008 ramai Adun dikaitkan melompat sana sini namun ia tidak berlaku. Jika ada pun hanya satu kes terpencil di Selangor.
“Kita sedar ada sedikit usaha pihak tertentu ke arah itu sejak November 2014 lagi dan terbaru, mereka merisik khabar dengan beberapa adun. Mungkin mereka terlibat dengan penyiaran propaganda itu,” katanya kepada Sinar Harian.
Beliau berkata demikian mengulas laporan sebuah blog mengatakan empat Adun PKR akan meninggalkan parti itu dan menubuhkan kerajaan baharu.
Katanya, di sebalik khabar angin itu, kerjasama dengan semua Adun dari Pas, Amanah, Dap dan PKR berjalan dengan baik hingga kini.
“Malam ini pun beberapa Adun dari PKR dan Pas menyertai delegasi menteri besar ke Timur Tengah bagi meninjau keadaan pelajar-pelajar Selangor di sana.
“Maka tiada masalah besar atau apa-apa yang berlaku. Kerajaan negeri berjalan seperti biasa dan lancar. Pakatan Selangor akan teruskan pentadbiran seperti biasa dan kami kekal fokus dengan agenda Membangun Bangsa, Memakmur Negeri,” katanya.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena