Saturday 1 June 2019

Adakah PAS cuba menyuburkan budaya KEGANASAN dalam Malaysia? UMNO dan fitnah mana boleh dipisahkan, kan? Hentikan politik LONGKANG! [Video SAMPAH INI BUSUK BAU KORUPSI?]

Sabtu, 1 Jun 2019
Jom Channel
Transparency International Malaysia (TI-M) pula melihat tahap pembuangan sisa asing yang mencemarkan tanah air kita ini berkait dengan unsur korupsi. "Bolehkah ini berlaku tanpa pengetahuan pihak berkuasa yang bertanggungjawab menjaga sempadan kita? Sisa ini kemudiannya akan diangkut ke lokasi tanah yang didaftarkan di bawah majlis tempatan sebagai kemudahan pelupusan / penyimpanan sisa, atau sebagai sesuatu yang lain - yang akan disahkan dan diluluskan oleh pegawai majlis tempatan" ujar TI-M dalam satu kenyataan.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Suara Rakyat
Jika bakar kereta Mufti pun dianggap perkara kecil. Adakah PAS cuba menyuburkan budaya KEGANASAN dalam Malaysia?
Jika begitu tak hairan PAS adalah #TalibanMalaysia.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Sebelum ini Ketua UMNO Cawangan Bukit Antarabangsa yg juga Presiden Jaringan Melayu Malaysia (JMM) Datuk Azwanddin Hamzah kerap memfitnah.
Akhirnya beliau diheret ke mahkamah utk dibicara atas dakwaan kes saman fitnah.
UMNO dan fitnah mana boleh dipisahkan.
Hentikan politik LONGKANG!
Imej mungkin mengandungi: 3 orang, orang berdiri dan teks
Tak terkejut jika modus operandi ini dilakukan oleh puak² penunggang agama kerana mmg itu sifat tabi'i mereka, apatahlagi setelah PAS bersetubuh haram bersama UMNO secara rasmi.
c/c: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia PDRM Polis Diraja Malaysia ( Royal Malaysia Police ) Dr Mujahid Yusof Rawa

1 comments:

nick said...

Ni lah dia contoh lebai2 dan ulamak longkang yang ada dalam parti pembangkang.Harap2 kerajaan PH ambil iktibar dari peristiwa rusuhan di Indonesia dan mencontohi pihak berkuasa Indonesia yang bertindak tegas kepada pihak2 yang membuat dan menyebarkan fitnah, adu domba serta berita2 palsu. Tangkap kesemua pesalah2 ni dan dakwa serta jatuhi hukuman. Jangan lagi berlembut dengan golongan ini kerana mereka sedang menyemai perpecahan dan api permusuhan kaum dan agama. ACT NOW! Pihak2 lebai dan ulamak longkang ni semuanya bersifat pembuli dan apabila mereka sedar pihak berkuasa tidak berlembut dan bersifat tegas, mereka sendiri akan kecut teloq dan jadi macam siput babi bersembunyi dalam cengkerang bila di sergah! No leniency!

Nick.
Cape Tiger.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena