Sunday 2 June 2019

PAS pandai2 KUTIP duit orang atas nama INFAQ WAJIB RAMADHAN! Kita tak tahu KE MANA WANG ITU DIAGIHKAN? Penyokong Najib sebar berita palsu [Video Khairy Mengaku Salah, Hanya Bila Dah Kalah]

Ahad, 2 Jun 2019

Tiada penerangan foto disediakan.
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks
Imej mungkin mengandungi: teks
Infaq Wajib Ramadan = RM7
Zakat fitrah = RM 7
PAS pandai2 KUTIP duit orang atas nama INFAQ WAJIB RAMADHAN.
Kita tak tahu KE MANA WANG ITU DIAGIHKAN?
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Sejak bila Najib dibebaskan?
Sekarang ni macai yang dibayar Najib diarahkan untuk sebarkan fake news untuk buat persepsi kononnya Najib punya kes selesai dan Najib tak bersalah. Pekara ini tak benar dan mereka nak kelirukan rakyat
Najib tak boleh lari mana dan perbicaraan masih berjalan dan banyak bukti tidak menyebelahi Najib. Najib dah tak boleh lari mana dan tunggu saja kes selesai. Bersama kita patahkan blackops cai UMNO.

1 comments:

nick said...

Di bulan Ramadan ni syaitan2 telah dirantai tetapi malangnya manusia2 yang berpenyakit hatinya dan manusia yang berwajah syaitan masih ramai yang dok menabur fitnah, cerita bohong dan dusta. Spesis2 ni lah yang telah mencemarkan Islam dan menjatuhkan imej umat islam khususnya orang melayu. dDri yang dok buat kerja2 palsu kutip zakat tanpa tauliah k ononnya infaq wajibsampailah tabur fitnah kononnya fitnah tu ada pengajaran yang boleh diambil iktibar. Kesemuanya akidah songsang dan ajaran bidaah. Dan merekalah musuh besar bagi umat Islam iaitu sang khawarij dan ulamak2 jahat lagi keji.

Harap2 kerajaan PH mengambil contoh dari kerajaan Indonesia yang mengambil tindakan tegas kepada2 puak yang melakukan adu domba, fitnah dan berita2 palsu ni. Jangan dok berlembut kononnya untuk meraikan politik baru sampai membiarkan kesalahan dan jenayah dibiarkan tanpa hukuman. Fitnah itu sendiri dalam Islam adalah dosa dan kesalahan yang sangat besar sehingga ALLAH SWT sendiri menurunkan ayat berkaitan dengan fitnah di dalam AlQuran. Sekiranya seseorang itu melakukan kekerasan dan memusnahkan harta benda di hukum penjara dengan segera, puak2 yang dok melakukan kerja2 yang lebih membawa kerosakan kepada masyarakat ni lebih patut di kejar, didakwa dan di hukum. Jangan jadi seperti malu2 kucing wahai Ph dan Polis. Cegah itu lebih elok dari merawat. ACT NOW!

Nick.
Cape Tiger.

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena