Wednesday, 29 October 2014

Kalendar Cuti Umum Dan Cuti Sekolah 2015 Malaysia...

Rabu, 29 Oktober 2014

KALENDAR CUTI UMUM DAN CUTI SEKOLAH 2015 MALAYSIA

Kalendar Takwim Cuti Umum dan Cuti Sekolah 2015 Malaysia. Berikut adalah jadual atau kalender bagi cuti umum dan cuti penggal persekolahan bagi tahun 2015. Semoga kalendar dibawah dapat dijadikan panduan untuk anda merancang percutian bersama keluarga, sahabat handai, rakan sekerja mahupun dengan orang yang tersayang.
Kalendar Cuti Umum Dan Cuti Sekolah 2015 Malaysia
kalender terkini 2015 3
Jadual Cuti Sekolah 2015 (Tidak Rasmi)
Berikut adalah jadual tidak rasmi cuti persekolahan tahun 2015. Sebarang perubahan tertakluk kepada pindaan takwim rasmi yang dikeluarkan oleh pihak Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM). Jadual takwim rasmi cuti penggal persekolahan kebiasaanya akan diumumkan oleh KPM pada bulan september atau oktober 2014. Harap maklum
*Kalendar cuti sekolah 2015 Malaysia di atas masih belum rasmi. Sebarang perubahan atau pindaan tertakluk pada takwim rasmi yang dikeluarkan Kementerian Pelajaran Malaysia.
Sumber : Melvister.com

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena