Friday, 15 March 2019

[Video BERKALI-KALI FITNAH BILA NAK AMBIL TINDAKAN? Christchurch shootings: Who are the attackers?] Empat ditahan susulan insiden tembakan masjid di Christchurch.

Jumaat, 15 Mac 2019
Jom Channel
Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Dato’ Salahuddin Ayub tidak pernah menyuruh petani menggunakan jalan laut untuk mengawal kesesakan jalan raya, kata Setiausaha Akhbarnya Alyaa Azhar dalam satu kenyataan. Beliau merujuk kepada paparan yang sedang ditularkan di media sosial yang dikongsikan oleh pengguna Facebook Esmee bin Mat Isa dan Zahari Sulaiman. Paparan itu menyebut seolah-olah Salahuddin mengatakan bahawa “jalan raya yang sesak dapat dikawal bila petani ikut jalan laut” dan kenyataan tersebut seolah-olah telah dilaporkan oleh pihak media.Imej mungkin mengandungi: teks
Kes tembak masjid di New Zealand
Polis New Zealand dilapor sedang berdepan dua insiden kritikal di Christchurch apabila penyerang melepaskan tembakan di dua masjid.
Berita penuh di 
https://bit.ly/2O7udMf
https://bit.ly/2Y0Agqn
https://bit.ly/2TMzLkF
https://bit.ly/2UEFtlU

Christchurch digempar insiden tembakan di dua masjid

Empat ditahan susulan insiden tembakan masjid di Christchurch

Mangsa tiba di hospital susulan insiden tembakan di masjid Christchurch. - Foto AFP

Penyerang rakyat Australia

40 maut kes tembak serangan jemaah masjid New Zealand

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena