Tuesday, 12 March 2019

[Video LIVE: Dewan Rakyat - Wednesday 13 March (Morning Session)] Geng Kartel semacam ada ‘seruan’ supaya mengangkat Tok Mat kononnya sudah ‘menang’ PRK & Kekalahan Rantau akan membenam emej Anwar! Guan Eng ada duit menimbun? Ini penjelasan CIMB.

Rabu, 12 Mac 2019
Cukup kelakar, geng kartel yang kecewa setelah nama Dr Streram diumumkan secara rasmi tiba-tiba dengan tak semena-mena semacam ada ‘seruan’ supaya mengangkat Tok Mat kononnya sudah ‘menang’ PRK dalam bentuk sindiran ke atas calon Pakatan Harapan dari parti sendiri - F/bk / TS.
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and suit
Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting
Ada beberapa faktor membantu kemenangan BN di Rantau.
1 - Tok Mat lawan yg popular.
2 - Trend semasa kini rakyat mempertikai keupayaan PH tadbir negara.
3 - Takde beza hapus GST ke SST. Patut ada beza. Gagal di peringkat penguatkuasaan.
4 - Rakyat melihat Najib seolah di aniaya
5 - Kegagalan PH menguasai media massa dan juga media sosial.
Apa pun kekalahan Rantau membenam emej Anwar. Anwar dikelilingi pembodek2 dan sedikit sebanyak menguasai keputusan beliau dan menyambung gelaran gagalis terhandal. Gagal dalam merancang sejak dari Sept 14, langkah Kajang, MB sel kena sailang dan macam2 lagi plan beliau menemui kegagalan.

Guan Eng ada duit menimbun? Ini penjelasan CIMB

Akaun bank dengan simpanan menimbun yang didakwa milik Menteri Kewangan Lim Guan Eng sebenarnya palsu, kata Kumpulan CIMB.
Jurucakap media syarikat itu berkata dakwaan dalam video YouTube bertarikh 8 Mei lalu menunjukkan nombor akaun yang tidak wujud dalam rekod.
“Bank ini mempunyai hak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap partu yang menyalahgunakan sebarang aspek identiti jenamanya,” kata jurucakap itu lagi.
Dokumen ditunjukkan itu didakwa sebagai penyata bank.
Malaysiakini.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena