Friday 26 December 2014

'Anak Najib pulak mengamuk'? Bapak hang tu 'PM'...ahli politik rakyat...terimalah kritikan!

Jumaat, 26 Disember 2014

Anak PM Dato Seri Najib Mengamuk Di Tweeter Kerana Ayahnya DiKritik


Di Tweeter anak Najib mengamuk telah menjadi viral dilaman sosial.. pihak kami hanya sharekan apa yang blog-blog lain publish untuk tatapan anda. Amukan anak Najib ini berpunca daripada penyokong-penyokong pembangkang yang mengkritik Dato Seri Najib Tun Razak yang kini berada di Hawaii main golf bersama Presiden Amerika iaitu Obama.
Dalam tweet beliau berbunyi begini :
"yang suka maki Najib tu cuba kau imagine tu bapak kau then someone maki bapak kau macam dia maki Najib kau tak marah ?Open minded la weh.."
Berikutan daripada itu anak Dato Seri Najib telah dihentam oleh pengguna-penguna laman facebook yang lain dan cuba anda lihat apa reaksi mereka selepas anak Dato Seri Najib meluahkan kemarahannya di Twitter, yela bila orang mengutuk ayah sendiri mesti la marah dan berbulukan? Zazzzzz tengok sendiri komen-komen tersebut
SEGENAP DIMENSI
sumber;kakishare
BLM

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena