Wednesday, 24 December 2014

PUSAT PERLINDUNGAN dalam hutan? Itulah yang UmnoBN suka...Rakyat diam diri. Penipu dan perompak terus berleluasa!

Khamis, 25 Disember 2014

Masa ni.. perbezaan politik kita KETEPIKAN.. SETUJU?
Bincangkan...
 
comment
Remeh Temeh kena derma baju seluar kepada budak bn tu. kesian dia hanya pakai tuala je


Okey ini kelakar , Admin Friends of BN - Barisan Nasional cakap kita kena bersatu semasa musibah dan jangan sebarkan fitnah . Tapi yg aku tengok page tu yg banyak post pasal PR bagai . Tuduh macam2 . Tukik betol...puiii
12 hrs · 
 

INILAH WAJAH PE'EL MEMBODEK NAJIB yg sudah sebati dlm diri Menteri2 UMNO...

Shahidan Kassim pernah berkata.. "Pengurusan banjir di negara ini merupakan antara yang terbaik jika dibandingkan dengan negara- negara lain termasuk negara maju seperti Amerika Syarikat (AS)"

WOW.. M'sia lebih hebat dari negara maju ?
Kenapa tak leh nak politikkan isu banjir? Tahun lepas negara ditimpa banjir. Kita belajar dari pengalaman. Negara juga dapat sumbangan ratus juta dari luar negara.
Kerajaan BN janji nak buat penambahbaikan dengan menggunakan khemah dipusat perpindahan banjir.
Hati ni kita lihat keadaan yg sama. Tiada penambahbaikan. Seolah wang sumbangan yang diterima lesap entah kemana.
Rakyat diam diri. Penipu dan perompak terus berleluasa. Itulah yg BN suka...

King Jason added 3 new photos.
10 hrs · 
Manik Urai , orang kampung buat penempatan sendiri. Penguat kuasa mana ntah... ermmm...

PUSAT perlindungan Manik Urai. Dalam utan. Berbumbungkan pokok pokok.. terbaik..
Kata menteri pasola. Negara kita pengurusan banjir TERBAIK DI DUNIA. ini fakta..
Dengar tu. Jangan bantah. Komen yg murni murni aje..

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena