Saturday 29 August 2015

[Video] "Abang polis kita kawan"! Tun M kata Rosmah guna ramai bomoh & Jangan terperangkap dengan tindakan Mahathir!

Ahad, 30 Ogos 2015


Mahathir sertai Bersih4 untuk jatuhkan Najib Razak dan selamat‪ UmnoBN‬

Jangan terperangkap dengan tindakan Mahathir singgah ke himpunan‪#‎Bersih4‬ petang tadi. Catur politik Mahathir adalah catur politik jijik. Dia adalah bapak kepada 'Political Opportunist'.
Mahathir sertai Bersih4 hanya untuk jatuhkan Najib Razak dan selamat‪ UmnoBN‬! Andai ada yang berpendapat Mahathir bersama rakyat, maka silaplah mereka! Sejujurnya, Mahathir bersama ‪#‎Umno‬ bukan bersama rakyat terbanyak!
Najib adalah penipu, dan Mahathir adalah gurunya. Maka Mahathir adalah mahaguru penipu dan pendusta yang menggunakan setiap kesempatan demi politik peribadinya!
Ingatlah, apa yang Mahathir mahukan ialah; Najib undur dan UmnoBN kekal di Putrajaya. Selagi UmnoBN di Putrajaya, selagi itulah Anwar terpenjara dan rakyat dianiaya!

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena