Wednesday 24 February 2016

SINGKIR Najib...Dr M setuju sertai himpunan 27 Mac.

Rabu, 24 Februari 2016

Dr M setuju sertai himpunan 27 Mac bagi singkir NajibBekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mengesahkan bahawa beliau akan menghadiri perjumpaan tertutup bagi mendesak pengunduran Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak pada 27 Mac ini sekiranya dijemput.

"Jika dijemput saya akan pergi, sudah tentu," katanya pada sidang akhbar selepas disoal-siasat oleh polis di Putrajaya hari ini.

Perjumpaan itu adalah anjuran bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim yang berkata ia adalah mesyuarat tetutup dan hanya untuk "jemputan sahaja" yang dianggarkan melibatkan kira-kira 1,000 orang.

Zaid berkata anhtara yang akan dijemput itu termasuk wakil-wakil parti politik, pemimpin pelajar dan ahli-ahli masyarakat sivil yang mahu siasatan bebas ke atas 1MDB.
BLM.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena