Thursday, 26 December 2013

Alahai ISMA! Rakyat yang cerdik dah tahu...Isa Samad suka berbohong!

Jumaat, 27 Disember 2013
Gambar: Petang ini..Jangan ketinggalan..

Cukuplah sekali jadi bodoh...malu lah 

kat anak²... 

Alahaiiii...bekas polis ni baca blog atau facebook tak? 

Takkan tahap tu otak memikir? Percaya bulat² kat utusan meloya dan TV3 suku lidah bewok tu buat apa? Dulu korang buat ribuan report polis kononnya Abg Mat Sabu komunis. Senyap isu komunis, main plak isu syiah. Smenjak bila komunis ada fahaman syiah? skrg ni korang tertipu lagi dgn isu guling kerajaan. 

Cukuplah sekali jadi bodoh...malu lah kat anak²... 

ṪןḰєlคtє
Gambar: ‎Alahaiiii...bekas polis ni baca blog atau facebook tak? 

Takkan tahap tu otak memikir? Percaya bulat² kat utusan meloya dan TV3 suku lidah bewok tu buat apa? Dulu korang buat ribuan report polis kononnya Abg Mat Sabu komunis. Senyap isu komunis, main plak isu syiah. Smenjak bila komunis ada fahaman syiah? skrg ni korang tertipu lagi dgn isu guling kerajaan. 

Cukuplah sekali jadi bodoh...malu lah kat anak²... 

ṪןḰєlคtє‎


Buletin Pakatan Rakyat

Fuyooooo!
Takutnya kita!!
 — bersama Abdullah Abdul Aziz.
Gambar: Fuyooooo

Takutnya kita!!
Saya Benci Harga Barang Naik!

Alahai ISMA!  rakyat yg cerdik dah tahu...

Kalau ISMA tak cakap camni pun, rakyat yg cerdik dah tahu....Isa Doraemon kan suka berbohong...

ṪןḰєlคtє
Buletin Pakatan Rakyat

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena