Saturday 18 February 2017

[Video] 600K ahli PAS 'bakal' menjadi PENYOKONG AHOK? Ketua Polis Daerah Dang Wangi anggarkan peserta Himpunan 355 pada pukul 9.00 malam sekitar 20,000 orang.

Ahad, 19 Februari 2017
Image result for Gambar AHOK
Nah, mungkin itu saja yang bisa kami sampaikan tentang Gambar DP BBM Ahok Jakarta ini.

600K ahli PAS bakal menjadi penyokong AHOK jika benar mereka tidak turun HMPUNAN 355!!


Nampaknya sasaran kedatangan AHLI PAS ke H355 pada Sabtu ini telah di anggarkan dan ia keluar di akhbar online PAS iaitu HARAKAHDAILY (LINK)... Tujuan saya menyatakan hal ini adalah kerana saya hendak menghubungkaitkan kenyataan kunjungan ini dengan kenyataan dari pada PESURUHJAYA PAS PERAK di status FBnya dimana..


Disini berdasarkan kenyataan tersebut maka bolehlah kita menganggarkan seramai 600K lagi ahli PAS adalah penyokong AHOK... ini berdasarkan dari jumlah terkini ahli PAS iaitu 800K...

Tahukah anda siapa AHOK ini.. beliau adalah GABENOR JAKARTA dan didakwa menghina ISLAM...


Hadi: Penentang pindaan Akta 355 umpama 'nyamuk dan agas'

LAPORAN LANGSUNG Perhimpunan besar pertama bagi 2017 berlangsung hari ini, yang dianjurkan oleh PAS untuk mendapatkan sokongan terhadap cadangan pindaan Akta Mahkamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) (Akta 355) yang dibentangkan oleh Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.Ia berlangsung di Padang Merbok, Kuala Lumpur dari jam 2 petang hingga 11 malam ini.

Penganjur percaya jumlah kehadiran hampir 300,000 manakala polis, pada pukul 9 malam, menganggarkan jumlah kehadiran hampir 20,000.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Dang Wangi Mohd Sukri Kaman menganggarkan jumlah peserta himpunan yang turun pada pukul 9.00 malam sekitar 20,000 orang.
Malaysiakini menganggarkan jumlah peserta himpunan kira-kira 50,000.
Malaysiakini.
Anda Penyokong Ahok Jika Tidak Hadir Himpunan Ruu 355 Kata Pj Pas Perak
 Anda Penyokong Ahok Jika Tidak Hadir Himpunan #RUU355 Kata PJ PAS Perak.
Pihak kami berharap agar pemimpin PAS berhati-hati dalam mengeluarkan setiap perkataan kerana tindakan mereka itu akan dibaca sebagai wakil parti dan jika kenyataan itu mendorong ke arah pemikiran negatif, sudah tentu ianya tidak baik bagi reputasi parti. 

Sememangnya menyokong atau tidak menyokong RUU355, salah satu undang-undang yang dihidupkan dibawah pentadbiran Lord Reid tiada kaitan dengan akidah seseorang mahupun layak dianggap sebagai anti Islam. 

Diharapkan jangan melakukan tuduhan dan meletakkan hukuman keterlaluan kerana setiap tindakan pemimpin parti PAS ialah cerminan kepada idelogi dan pemikiran yang dibawakan oleh PAS itu sendiri.
Ahok.jpg
Ahok 2.jpg

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena