Wednesday 25 April 2018

[Video Tun M~Ucapan di Hadapan Ribuan Rakyat Seri Iskandar, Parlimen Parit PERAK] Puad & Isa boleh bantu Zaid MA di Pekan! Najib perlu fikirkan CARI KAWASAN YANG LEBIH SELAMAT & Pmtg Pauh Pas sibok2 bertanding, di Pekan tak melawan? Siapa Pas ni?

Khamis, 26 April 2018

Foto Otai BERSIH.
Jelajah presiden PH Sri Iskandar Perak 25 April..
Foto Otai BERSIH.

Foto Otai BERSIH.

Foto Otai BERSIH.

NAJIB PERLU FIKIR SEMULA UNTUK CARI KAWASAN YANG LEBIH SELAMAT..

Mungkin Isa Samad boleh turun bantu bekas pegawai khasnya. Fuad Jarkashi juga boleh bantu betulkan semula sistem umno yang rosak seperti dakwanya. 
Posted by 

CUCU GHAFAR BABA AKAN GEMPUR PM NAJIB DI PARLIMEN PEKAN


CALON ASAL UNDUR DEMI SETIA KEPADA MAHATHIR

PERDANA MENTERI KERAJAAN SEMENTARA DATUK SRI NAJIB TENTUNYA MENUNGGU-NUNGGU SIAPAKAH YANG  HENDAK MENCABARNYA DI PEKAN WALAUPUN BELIAU  MERASA PEKAN KAWASAN SELAMAT BAGINYA.
TETAPI HARI INI DI SEBALIK KETERAMPILANNYA YANG TENANG,SENYUM RIA DAN KETAWA BESAR  DAN TIDAK GOYAH DI MANA-MANA TETAPI BELIAU PASTI TERKEJUT DAN TIDAK LAGI  TENTERAM KERANA ANAK KEPADA SEORANG SAHABAT KARIB BAPANYA TUN GHAFAR BABA  AKAN MENCABARNYA.
SEBELUMNYA BELIAU TELAH MENDAPAT MAKLUMAT ORANG YANG TIDAK PENTING AKAN MENENTANGNYA.
TETPI CUCU GHAFAR BABA  ZAHID MAT ARIFF BUKAN CALANG-CALANG ORANG.DIA PERNAH MENJDI PEGAWAI PEMBANTU KHAS KEPADA PENGERUSI FELDA MOHAMED ISA SAMAD DAN DIA TAHU SEGALA-GALANYA MENGENAI BURUK BAIK FELDA YANG AKAN DIDEDAHKAN KEPADA ORANG PEKAN YANG SEDANG TERTANYA-TANYA KENAAPA ISA MASIH BEBAS. JAWAPAN ADA PADA ZAHID. 
MALAYSIAKINI TELAH MENDEDAHKAN BERITA INI  HARIINI YANG DENGAN SEKALIGUS MENGHANTAR OMBAK GEGARANNYA KE AKAR UMBI BUKAN SAHAJA DI PEKAN TETAPI  KESELURUH NEGARA. GHAFAR BABA DIKENANG JASANYA  KEPADA TUN RAZAK DAN SUMBANGAN KEPADA BANGSA DAN NEGARA.
ZAHID JUGA SEORANG YANG BERANI,PETAH BERCAKAP DAN PENYOKONG KUAT DR.MAHATHIR. PEKAN TIDAK LAGI MENJAMIN KEMENANGAN NAJIB.
Sementara itu Ketua Bersatu Bahagian Indera Mahkota, Kamarul  Ariffin  menegaskan keputusannya untuk memberi peluang kepada Zahid mengambil tempatnya walaupun telah dicalonkan  adalah tindakan terbaik bagi kepentingan parti

Menurut Sinar Harian beliau berkata "Kalau sebelum ini ramai ahli politik berckap soal pengorbanan,soal kesetiaan dan  ketaatan, hari ini Allah berikan saya ujian  untuk saya buktikan"

Menurutnya keputusan itu dibuat selepas pertemuan empat mata secara peribadi bersama Pengerusi Harapan Tun Dr.Mahathir

"Taat saya kasih sayang  dan hormat saya kepada Tun  adalah sangat  tinggi dan kerananya  jugaah  saya setuju  melakukan perubahan ini"
Beliau berikrak sekalipun tidak menjadi calon tetapi tidak akan sesekali-kali meninggalkan perjuangan dan akan terus  besama perjuangan Tun demi kepentingan parti dan negara.
Posted by 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena