Thursday 24 December 2015

[Video] Friends of BN - Barisan Nasional MENIPU lagi...Pemalas nak kaji selidik!

Jumaat, 25 Disember 2015

KANTOI MENIPU !!!.. Apa nak heran jika admin2Friends of BN - Barisan Nasional sanggup menipu umat Islam sendiri sehingga xleh nak membezakan antara bandar suci Mekah & Madinah..

..atau admin FOBN begitu jahil & malas nak kaji selidik copy paste semata2..

Setelah diamati & buat kajian sedalam-dalamnya dr segi geografi, faktor pencahayaan bangunan & 'road circulation' admin buat kesimpulan bhw ba
ndar ini adalah bandar Madinah, BUKANNYA BANDAR MEKAH.

Kalau camni (hubungkait dgn Islam) pon puok2 UMNO/BN sanggup menipu, apatahlagi yg lain..

https://www.facebook.com/frensofbn/posts/10153557021924998


TAOTAUAJER - Subhanallah Makkah, Madinah Paling Terang Dari Angkasa Lepas. Kenyataan dari Seorang angkasawan Russia, bandar suci Makkah dan Madinah adalah yang paling terang dan cantik apabila dilihat dari angkasa lepas. Kalau korang ade baca post sebelum ini juga tao ade sharekan NEIL AMSTRONG TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA KOTA MEKAH ADALAH PUSAT KEPADA PLANET BUMI. [LINK]


Kini seorang lagi Angkasawan menyatakan tentang betapa menakjubnya Kaabah dimana Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

Imej Mekkah, Madinah yang begitu terang diambil dari Angakasa Lepas

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu. “Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. 

SUBHANALLAH Cantikk..permandangan atas Mekah dan Madinah dari stesen angkasa lepas(ISS) yang dimuatnaik oleh seorang angkasawan Rusia,Anton Shkaplerov dilaman Twitter miliknya.


0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena