Friday 22 April 2016

[Video] Wahhhhhhhh, Panglima Perang! Najib menari sakan dgn perempuan iban...207,940 penduduk S'wak tiada bekalan elektrik 24 jam.

Sabtu, 23 April 2016
najib-undur
FMT

Page Liked · April 21
anda rasa kenapa muka Jibby begitu ye...?

►►►
Beginilah wajah sebenar Panglima Perang Orang Islam bagi menawan hati pengundi2 di ‪#‎PRNSarawak‬ kali ini.. Budaya debat bukan budaya kita kerana ia budaya barat. Tetapi pemimpin2 'islam' berjoget di khayalak ramai ikut budaya mana ?

Page Liked · 11 hrs

Dah berpuluh2 tahun BN memerintah Sarawak inilah hasilnya.. Masih terdapat beratus2 ribu rakyat Sarawak TIDAK DAPAT BEKALAN ELEKTRIK 24 JAM ??

TAPI MASIH LAGI ada yg bodoh undi BN.. Hurmmm
Sendiri Pangkah Sendiri Lah Tanggung...

#Sebarkan.. agar pengundi2 #PRNsarawak bukak mata & dpt nilaikan sendiri siapa sebenarnya wajah2 pemimpin2 BN !!.. SANGGUPKAH ANDA DITIPU BEBERAPA KALI ??.. DI MANAKAH MARUAH ANDA !!!
Page Liked · 15 hrs

BENARKAH bil letrik sampai ratusan ribu ringgit sebulan Najib & Rosmah yg bayar juga ka ??!!

Rakyat M'sia mmg baik hati & murah hati..

KERAjaan umno/BN mentak kedarah boros.. RAKYAT TANGGUNG BAYAR GST 6% !!!SARAWAK: SIRI LAWATAN KETUA WANITA AMANAH NASIONAL (Edisi 02)
Sekitar lawatan Ketua Wanita Amanah Nasional, YB Dr. Siti Mariah Mahmud di negeri Sarawak sempena PRN 11.
Kali ini, rombongan Amanah menyusuri beberapa kawasan pekan di Sarawak sambil membawa team medik bagi mengadakan rawatan kesihatan kepada penduduk secara percuma. Selain itu, rombongan juga menziarahi kawasan-kawasan kampung serta mengadakan sesi ceramah dan dialog di rumah salah seorang penduduk di situ.
Sesi dialog sebegini akan sentiasa diadakan kerana pihak Amanah sedar bahawa selaku parti politik, bukan sahaja perlu 'memberi mulut' kepada rakyat, tetapi parti politik juga perlu 'memberi telinga' kepada mereka. Kritikan dan aduan daripada rakyat wajar ditekuni oleh setiap parti politik agar prestasi kerja dan khidmat kepada rakyat dapat dibaiki dan ditingkatkan dari semasa ke semasa. InsyaAllah.
Seperti biasa juga, turut diadakan ialah sebaran akhbar Amanah, sumbangan beras dan cenderahati seperti apron, bag serta belon Amanah.
Teruskan mengikuti perkembangan Amanah di Sarawak.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena