Saturday, 19 November 2016

[Video Merah 'provoke' Kuning] "Saya kesian tengok kalian semua keletihan dan kelaparan...cri duit blnja skolh ke?" Papagomo pun dh kalih sbb x tahan? Ketua Penerangan UMNO nampaknya sokong MERAH!

Ahad, 20 November 2016
Saya kesian tengok kalian semua keletihan dan kelaparan...cri duit blnja skolh ke?...


Harissa Brimfour YG BERJANGGUT BERTONGKAT YG BERSILAT LANGKAH BIAWAK SEMUA MNA P. KERJA DOK TIPU BUDAK SEKOLAH SAJA.See translation
LikeReply4 hrs
M Junai HD Lepas spm tak ada kerja..so at least dpt 50 rgt dgn air mineral sebotol 😆See translation
LikeReply7 hrs
Nzlly Zally cri duit blnja skolh...
Like This Page · 21 hrs 
 Hangpa turun esok ni Ayah bagi hangpa naik pangkat Kanda. Hangpa bole pegang sekolah hangpa, pegang kampung hangpa, sorang pun tak berani usik hangpa. 5 tahun time based bole jadi macam Ayah pulak. Hangpa nak tak?Semangat la budak2 nak join.




Joshua Hua Chua Sayang sayang semua bagus pergi sembahyang ingat tuhan.usah di ikut perbuatan sebegini. Saya kesian tengok kalian semua keletihan dan kelaparan 



Perangai sampah. Buang merata2
Follow · YesterdayPatut ler smlm pc di masjid negara tak mai.....abis budak2 merah kena kencing...yg dia p mkn sedap.

Like This Page · Yesterday 
 Baju Merah Mula beredar.. Berita Hairan.



Papagomo pun dh kalih sbb x tahan dgn IGP kahkahkah
Nak sembunyi apa lagi. Ketua Penerangan UMNO nampaknya sokong MERAH. Sudah terang lagikan bersuluh. Kahkahkahkah.


0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena