Saturday, 22 November 2014

Ketiadaan Subsidi...Jib mula naik kapcai?

Ahad, 23 November 2014
Photo: Jib pun dh mula naik kapcai utk menghadapi ketiadaan subsidi petrol...kikiki
Jib pun dh mula naik kapcai utk menghadapi ketiadaan subsidi petrol...kikiki

Nah kau.. sekarang baru korang nampak kan?
Photo: Nota : Ni jumlah harga minyak mentah belum proses. Kos proses jika campur masih rendah . tunggu update..tq

Lama gua tunggu kerajaan hapuskan subsidi... selagi subsidi tak hapus,selagi itu ramai yang tak tahu beza minyak kualiti tinggi dan minyak murah tu sebenarnya nilai dia sama jer kan?

Selama ini kita kena tipu lah bagi minyak murah untuk kita pakai. Kenapa tak bagi subsidi kat RON97 jer ? milaged dan prestasi engine kereta lagi baik sebab minyak RON97 ni lebih kualiti.

Nah kau.. sekarang baru korang nampak kan?

Okeylah.. sedialah hadap minyak mahal dan kenaikan gila2 harga barang, pastu kena pulak GST .. syukurrrrr!!

Pening kepala dengan harga minyak yang naik tak turun-turun?
Pening sebab hari-hari pergi kerja jauh?
Pening kepala nak hadap kos sara makin tinggi sebab duit hari2 isi minyak?

RILEK. 
JANGAN PENING. JANGAN RISAU 
SELESAIKAN 1 MASALAH…MASALAH LAIN TURUT SELESAI…!!!

JOM KURANGKAN KOS PETROL & LETRIK SAMBIL TU DAPAT INCOME HARI HARI!!

CARD INI
- DAPAT MEMBANTU ANDA MENGURANGKAN KOS PEMBELANJAAN PETROL SETIAP KALI ANDA MENGISI PETROL SEHINGGA 30%.
HANYA LEKATKAN CARD INI PADA TINGKAP PENUTUP MINYAK DI SEBELAH DALAM. MULA RASAI PENJIMATAN PETROL…!!!

JIMAT ELECTRIC 
CUMA TAMPAL PADA KOTAK SWITCH UTAMA DALAM RUMAH ANDA DAN BERJIMAT ANTARA 30 -50% !!!

TERBUKTI BERKESAN!!!

PROMOSI
Sekeping rm150
3 keping rm294
6 keping rm450
17 keping rm1615 (nama anda akan diiklankan dalam majalah mingguan wanita selama 6 bulan)

* jual card pon dah untung beb! !

WhatsApp : 

King Jason - 012 2777 122

Lawat laman web :
Www.senangjer.com

Nota : Ni jumlah harga minyak mentah belum proses. Kos proses jika campur masih rendah . tunggu update..tq















Michael Schumacher terpaksa di bawa menggunakan motosikal kapcai kriss ke pit

MakCik merempit tak der hal punyer

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena