Friday, 29 August 2014

Rahsia 'Handbraked' Puaka & MISI TAWAN ROUNDBOUT Celaka!

Sabtu, 30 Ogos 2014
Rahsia 'Handbraked' Puaka...
Impresionante motocicleta Alien 

 Main jer drive dalam ROUNDBOUT tuh!
Gambar: Aku nak menulis leh tak? suka LIKE tak suka " ada haku kesah? "

Tajuk : MISI TAWAN ROUNDBOUT ( Rahsia handbraked puaka )

Tugasan : Seludup orang umno jadi musang pulut berlakun sokong Pakatan.
Maklamat : Pastikan berada dalam saf PIMPINAN TERTINGGI.

Misi : Apabila sokongan rakyat terhadap PR tinggi dan merbahaya pada BN maka org2 inilah yg akan tarik handbraked. Menurunkan SOKONGAN rakyat terhadap PR.

1- Antara benda2 dibuat secara kita TAK SEDAR ialah. Main isue HUDUD bila nak PRU supaya golongan atas pagar TAKUT nak undi PR.

2-Skandal Aiskrim - Sampai sekarang tergantung.. kata nak saman ntah kelaut.

3-Skandal SPENDER putih, Mana pelaku/penyebar video kata nak gunakan lawyer untuk saman bla bla bla.. sampai sekarang diam?

Yang lepas2 pon banyak contoh. tapi dah KENA PECAT dari parti. contohnya Hasan Ali dan Nasrudin.. nampak tak bila diorang dipecat mereka damping siapa?

Penganut agama PKR + PAS + DAP sini jap!! kluarkan diri dari kepompong sebentar boleh?

Korang nampak mereka berligar2 kat roundbout Putrajaya tu tak? Satu parti tengah drive.. tarik handbraked.. lepas yg ni lepas handbraked.. yg tu pulak ganti.. begitulah skripnya. Sampai PRU.

Mana2 pemimpin yg jadi peneraju MISI TAWAN ROUNDABOUT ni telah di SUSUN ATUR oleh Madey kutty lama dulu.

Lamaaaa dulu.. Madey dah rancang dah. Bijak otak dia..  Kita tengok lah.. pimpinan kita ni dok takik2... toreh2.. takik2.. toreh2 nak tebang BALAK ( BN ) sampai PRU15 pon belum tentu balak tu tumbang,

Nak tumbangkan BN?

Mimpi la.... main jer drive dalam ROUNDBOUT tuh!
Artikal by @king Jason Ori
Aku nak menulis leh tak? suka LIKE tak suka " ada haku kesah? "

Tajuk : MISI TAWAN ROUNDBOUT ( Rahsia handbraked puaka )

Tugasan : Seludup orang umno jadi musang pulut berlakun sokong Pakatan.
Maklamat : Pastikan berada dalam saf PIMPINAN TERTINGGI.

Misi : Apabila sokongan rakyat terhadap PR tinggi dan merbahaya pada BN maka org2 inilah yg akan tarik handbraked. Menurunkan SOKONGAN rakyat terhadap PR.

1- Antara benda2 dibuat secara kita TAK SEDAR ialah. Main isue HUDUD bila nak PRU supaya golongan atas pagar TAKUT nak undi PR.

2-Skandal Aiskrim - Sampai sekarang tergantung.. kata nak saman ntah kelaut.

3-Skandal SPENDER putih, Mana pelaku/penyebar video kata nak gunakan lawyer untuk saman bla bla bla.. sampai sekarang diam?

Yang lepas2 pon banyak contoh. tapi dah KENA PECAT dari parti. contohnya Hasan Ali dan Nasrudin.. nampak tak bila diorang dipecat mereka damping siapa?

Penganut agama PKR + PAS + DAP sini jap!! kluarkan diri dari kepompong sebentar boleh?

Korang nampak mereka berligar2 kat roundbout Putrajaya tu tak? Satu parti tengah drive.. tarik handbraked.. lepas yg ni lepas handbraked.. yg tu pulak ganti.. begitulah skripnya. Sampai PRU.

Mana2 pemimpin yg jadi peneraju MISI TAWAN ROUNDABOUT ni telah di SUSUN ATUR oleh Madey kutty lama dulu.

Lamaaaa dulu.. Madey dah rancang dah. Bijak otak dia.. Kita tengok lah.. pimpinan kita ni dok takik2... toreh2.. takik2.. toreh2 nak tebang BALAK ( BN ) sampai PRU15 pon belum tentu balak tu tumbang,

Nak tumbangkan BN?

Mimpi la.... main jer drive dalam ROUNDBOUT tuh!

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena