Tuesday, 12 February 2019

[Video Tengok muka saya, totok melayu!] Fuhhh, walaun2 telah memasukan kepala ke dalam seluar? AG akan mohon presiden mahkamah rayuan percepatkan rayuan Najib.

Selasa, 12 Februari 2019
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, teks
Berita Utama.
Walaun telah memasukan kepala ke dalam seluar masing-masing kerana malu.
Jadi RM2 juta utk pru Sarawak memang betullahkan.
Nanti adalah walaun backup cakap kononnya SPRM cakap tak de duit RM90 juta masuk akaun Pas...SPRM mana yang cakap tu wahai walaun.

AG akan mohon presiden mahkamah rayuan percepatkan rayuan Najib

Peguam Negara Tommy Thomas hari ini memaklumkan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bahawa beliau akan menulis kepada Presiden Mahkamah Rayuan, Hakim Ahmad Ma'arop, supaya mahkamah menetapkan tarikh awal untuk mendengar perbicaraan rayuan Najib Razak.
Bekas perdana menteri itu, pada 8 Februari lalu memfailkan permohonan penangguhan kerana ingin mencabar kesahihan hakim Mohd Nazlan Mohd Ghazali yang menerajui panel dalam kes penyelewengan dana SRC International berjumlah RM42 juta.
Ini susulan keputusan tiga hakim Mahkamah Rayuan yang diketuai oleh Ahmadi Asnawi semalam yang membenarkan permohonan penangguhan sementara mahkamah mendengar dan memutuskan rayuan Najib berhubung tindakan pendakwaan menarik balik sijil pindah kes berkenaan.
Malaysiakini.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena