Sunday, 24 February 2019

[Video Dengar baik2! Tiada RM90 Juta Dalam Akaun Pas?] Dato Shukri (SPRM) tak de pun mengatakan siasatan SPRM dah ditutup atau selesai? Belum apa2 pun lagi lah walaun, jangan melompat lagi! Sekarang Bosskau baru nak MENGELUH, 2015 dia ENJOY aje sambung KONSENSI PLUS.

Isnin, 25 Februari 2019
Sebenarnya malas admin nak ulas isu ni. Biarlah SPRM siasat. Tapi sebab banyak sangat yang rajin sharekan artikel2 media online..yg mesej letak artikel tentang pengesahan Ketua Pengarah SPRM berkenaan isu 90 juta maka admin sharekanlah video lagi mudah. Nak share sangatkan. ambik
Dari video tersebut dengan jelas kita boleh dengar soalan wartawan.
Apa perkembangan siasatan RM90 juta setakat ini.?
Apa yang dijawab oleh Dato Shukri ?
Hasil siasatan SPRM setakat ini mendapati tiada kemasukan rm90 juta ke akaun PAS kemudian Dato Shukri mengulangi sekali lagi jawapan yang sama tetapi dihighlightkan setakat ini sebanyak 2 kali.

kesimpulannya:
Pertama : Dato Shukri tak de pun mengatakan siasatan SPRM dah ditutup atau selesai.
kedua ; Diulang ayat 'setakat ini' sebanyak 3 kali menunjukkan apa yang diulas hanya untuk setakat ini sahaja.
ketiga ; kalau rasa nak buat kenduri ke apa ke buatlah. Belum apa2 pun lagi.
Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang senyum, teks
Bahagia tu sementara Pak Jib, dulu free je tak bayar tol sebab escort. Siapa yang sambung konsesi PLUS pak jib yang patut habis tahun ni?
Kelab Che Det
Tiada penerangan foto disediakan.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena