Wednesday 27 March 2013

SERANGAN TRANSFOMER PAS 'Optimus Prime' UMNO Kemunting Sesak Nafas!

Rabu, 27 Mac 2013
TRANSFOMER PAS
DENGAN TRAILER PUN FOBIA HANCUR UMNO KIH KIH
TRELER "OPTIMUS PRIME" NEGARA BERKEBAJIKAN DISEKAT DAN DIHALANG MENYEBABKAN CERAMAH TERPAKSA DIADAKAN ATAS JALANRAYA SAJA!!!!!

Treler "Optimus Prime" Negara Berkebajikan mengikut jadualnya malam ini 26hb Mac 2013 akan berlabuh di Tapak Pasar Malam Pekan Kamunting, Perak.
Hajat dan hasrat itu tidak kecapaian sebab pihak polis dengan bantuan FRU telah melakukan sekatan jalanraya kesemua jalan masuk ketapak ceramah dengan tidak membenarkan sama sekali Treler Keramat "Optimus Prime" Negara Berkebajikan yang amat digeruni dan ditakuti oleh semua pemimpin UMNO/BN kini.

Treler Optimus Prime kini terpaksa tersadai ditepi jalan.

Mau tidak mau maka terpaksalah ceramah diadakan diatas jalanraya tapak Pasar Malam Pekan Kamunting yang telah dikhaskan kepada treler tersebut.

Polis dengan bantuan FRU kelihatan agak ramai ditempat tapak ceramah kini.

Cakap berdegar-degar para pemimpin UMNO/BN Perak terutamannya Zambry Kadir sambil mendabik dada kata UMNO/BN Perak sedikit oun tidak gentar dengan ura-ura DSAI akan bertanding di Perak.

Kalau dengan treler "Optimus Prime" PAS pun dah menggigil kepala lutut inikan pula kehadiran DSAI bertanding di Perak.  Cakap bolehlah.. Realitinya?...TALK IS CHEAP.

Petanda jelas UMNO kini dalam keadaan lemas dan lemah longlai...UMNO tahu peluang mereka kalah kecundang pada PRU 13 ini lebih cerah dari menang.

UMNO silap.. sekat kebangkitan rakyat dengan buat sekatan jalanraya adalah kerja sia-sia dan membuang masa.

UMNO boleh sekat treler "Prime Optimus" tetapi UMNO tidak mampu nak sekat kebangkitan rakyat yang mau melakukan perubahan... INI ADALAH KENYATAAN.

P/S  CERAMAH TERPAKSA DIBATALKAN APABILA FRU DAN POLIS MEMBUAT SERBUAN.. KPD TAIPING SENDIRI DIKATAKAN TURUN PADANG MEMBUAT ARAHAN KERANA KATANYA CERAMAH TIADA PERMIT.

Sumber: http://omakkau.blogspot.com/2013/03/treler-optimus-prime-negara.html

 Ni Yang Menyebabkan UMNO Sakit Hati...SebabTu Di Halang!
'Lori Ikan' & Tilam! Tilam!
Takbir...Allahuakbar!

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena