Sunday 24 November 2013

Dr Mahathir lambat keluar IJN kerana 2 sebab ini...(Mungkin?)

Isnin, 25 November 2013
Posted by 

"Rehat lama" di IJN (Mungkin?)
Nampaknya lambat lagi Dr Mahathir keluar dari IJN. Ada dua faktor yang menyebabkan Dr Mahathir kena "rehat lama" di IJN.Jantungnya "bertambah sakit" kerana 2 faktor ini.

Faktornya :
i) Sultan Johor menitahkan cuti mingguan Johor kembali semula pada hari Jumaat setelah ditukar oleh Dr Mahathir dan Muhyidin tahun 1994.

ii) Kemenangan Mat Sabu menjadi Timbalan Presiden PAS buat penggal kedua.


Dr Mahathir Dibenar Keluar IJN

KUALA LUMPUR: Tun Dr Mahathir Mohamad dibenarkan keluar dari Institut Jantung Negara (IJN) pada Isnin selepas dimasukkan untuk rawatan pada 16 November lalu kerana jangkitan dada.
Menurut kenyataan pejabat Dr Mahathir, bekas Perdana Menteri yang memberikantindak balas baik kepada rawatan, keluar dari Wad Am IJN pada 10.30 pagi dengandiiringi isterinya Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali.
“Beliau (Dr Mahathir) bagaimanapun perlu meneruskan program senaman dan fisioterapi beliau,” menurut kenyataan itu.
Semasa menerima rawatan di IJN, Dr Mahathir, 88, menerima kunjungan PerdanaMenteri Datuk Seri Najib Razak pada 23 November dan Timbalan Perdana Menteri TanSri Muhyiddin Yassin pada 19 November. KL-TODAY.COM

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena