Thursday 28 November 2013

Filem USTAZ MU TUNGGU AKU DATANG dah di tayang pada 28 Nov 2013... Semua Pelakon Dalam Filem Ini "Menutup Aurat"

Jumaat, 29 Noveber 2013

USTAZ MU TUNGGU AKU DATANG OFFICIAL TRAILERPhoto: Nak Tengok Penangan Geng2 Pakatan Rakyat Penuhkan Panggung & Cetuskan Fenomena Kutipan Tiket Paling Tinggi Dalam Sejarah Filem Negara, Hangpa Tunggu 28 November Nie Di Pawagam... Pawagam Pasti Akan Jadi Islamik.Kalau Mereka Pakai Songkok, Kita Pakai Kopiah. Mohon Pihak Pawagam Juga Mengasingkan Tayangan Untuk Muslimah & Muslimin Serta Bekerluarga. " Ustaz,Mu Tunggu Aku Datang "... ::.kikiki.::
Nak Tengok Penangan Geng2 Pakatan Rakyat Penuhkan Panggung & Cetuskan Fenomena Kutipan Tiket Paling Tinggi Dalam Sejarah Filem Negara, Hangpa Tunggu 28 November Nie Di Pawagam... Pawagam Pasti Akan Jadi Islamik.Kalau Mereka Pakai Songkok, Kita Pakai Kopiah. Mohon Pihak Pawagam Juga Mengasingkan Tayangan Untuk Muslimah & Muslimin Serta Bekerluarga. "Ustaz,Mu Tunggu Aku Datang "...TERKINI : "Ustaz,Mu Tunggu Aku Datang"... Itulah Tajuk Filem Pertama Lakonan Ustaz Azhar Idrus Yang Akan Diarahkan Oleh Pierre Andre. Filem ini Akan Diterbitkan Oleh Metrowealth.. Turut Berlakon Adalah Kumpulan SHIRO, Zalif Sidek & Along (Raja Lawak)... Tak Sabar Tunggu Filem Nie... Yang Pasti, Semua Pelakon Dalam Filem Ini "Menutup Aurat". Filem Islamik Yang Pasti Pecah Panggung Yang Turut Terselit Unsur Lawak..

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena