Sunday 23 December 2018

[Video Khabar gembira buat rakyat Kedah] Anak orang UMNO dapat, MCA dapat, MIC dapat, anak orang PAS kompom paling ramai dapat...TQ Menteri Cina Kapir DAP atas inisiatif ini & 'KERJA JAHAT DAP Gobind', Wan Ji boleh mengajar di Selangor, Dr Maza boleh masuk Johor dan Dr Rozaimi anak Perak boleh ngajor di Perak.

Isnin, 24 Disember 2018
Foto Otai BERSIH.
Otai BERSIH
Lagi berita baik kepada para ibu-bapa yang pendapatan seisi rumah mereka dibawah RM3,000.00 & mempunyai anak2 yang bersekolah dari darjah 1 hingga tingkatan 5 tanpa mengira apa pegangan Parti Politik ibu-bapa mereka.

Anak orang UMNO dapat, anak orang MCA dapat, anak orang MIC dapat, anak orang PAS kompom paling ramai dapat.

Terima kasih Menteri Cina Kapir DAP atas inisiatif ini.

Foto Otai BERSIH.
Depa reka cerita..Depa Fitnah.. Siar dalam akhbar Fitnah depa.. Lepas tu depa beriman dan percaya degan Fitnah yang mereka lakukan sendiri..Pelik depa terbitkan fitnah..Depa cetak, lepas tu pengikut semua Percaya..

Kalau tauliah dibawah Gobind, Wanji dah boleh mengajar di Masjid di Selangor.. Dr Maza dah boleh mengajar di Johor..dan Dr Rozaimi dah boleh mengajar di Perak.. hari ini yg bebas buat kerja jahat , berpolitik di Masjid cuma lebai2 PAS..

Si Nazmi Karim ni memang rajin buat cerita Hoax dari zaman cerita dongeng Syria untuk minta Derma lagi..Kalau ada cerita datang dari Ustaz2 Sampul macam ni.. ustaz2 kaki minta derma..hati hati ah..

Ini yang Nabi kata, Lebih aku takutkan melebihi Dajjal..datangnya fitnah atas nama Agama.. inilah yg berlaku di Syria.. huru hara..Peperangan, Pembunuhan, Kematian, kelaparan puncanya adalah diatas fitnah Ulama Ulama Jahat yang menyebarkan Kebencian agama dan Kaum.. Kelompok Ashabiyah..

Jadi berhati hatilah ummat Islam.. Kesesatan, ketaksuban pengikut Ayah Chik Lebih teruk dari pengikut Ayah Pin.. kalau Ayah pin yang rosak hanya nama ayah pin..kita Bimbangi kerosakan ini akan merosakkan nama baik Islam.. 

Ipohmali.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena