Monday, 3 September 2018

[Video Hasanah bebas reman SPRM] Cai UmnoBN, RM16 bilion LESAP KE MANA? Penyangak mana ada ambil peduli jika duit2 rakyat disonglap & Loyar buruk #JanganMalasBodohMembaca.

Isnin, 3 September 2018

Foto Suara Rakyat.
“Keadaan begitu serius apabila Ketua Pengarah LHDN ada menulis surat secara rasmi kepada bekas Ketua Setiausaha Perbendaharaan Tan Sri Dr Mohd Irwan Serigar Abdullah pada 2016, untuk meminta lebih banyak wang dipindahkan daripada Akaun Wang Yang Disatukan kepada TBBC, tetapi tidak diambil peduli olehnya," - Menteri Kewangan.

LANGSUNG TIDAK AMBIL PEDULI ??!

Penyangak mana ada ambil peduli jika duit2 rakyat disonglap..

Foto Suara Rakyat.
Gaji 'guard' pasaraya mana tu yang masih bergaji RM500 ??!

Boleh bagi tahu kami di sini...

#JanganMalasBodohMembaca

Loyar buruk mohon kerja!

Hasanah bebas tahanan reman SPRM

Bekas ketua pengarah Organisasi Perisikan Luar Malaysia (MEIO) Datuk Hasanah Abdul Hamid dibebaskan daripada reman Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia hari ini, selepas ditahan sejak Selasa lalu.
Peguamnya Mohd Khairul Azam Abdul Aziz berkata, Majistret Nik Muizzuddin Nik Muhammad juga menolak permohonan pegawai penyiasat SPRM agar Hasanah diarahkan membayar deposit RM50,000 untuk pembebasannya.
"Pada awalnya SPRM meminta majistret mengarahkan Hasanah menyerahkan pasportnya kepada SPRM dan membayar deposit RM50,000.
Mk.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena