Tuesday 20 February 2018

[Video Berapi-api! DS Khairuddin 'membakar' Umno di Melaka & Orang Felda Marah Bakar Bendera Umno!] Beranikah lagi Najib umum PERUNTUKAN BERBILION-BILION? Tun M: Saya akan menjelma di Pekan, Putrajaya, Kubang Pasu, Titiwangsa & beberapa kawasan lain lagi.

Rabu, 21 Februari 2018


BERANIKAH LAGI NAJIB UMUM PERUNTUKAN BERBILION-BILION?

Berikutan pengumuman Najib Razak memberi peruntukan pembangunan berjumlah RM1.3 bilion bagi Pulau Langkawi kerana ura-ura Tun Mahathir Mohamad mungkin bertanding di pulau tersebut, Pengerusi Pakatan Harapan itu berkata, beliau akan menjelma di banyak kawasan lain selepas ini.


Saya akan menjelma di banyak kawasan lain, termasuk Pekan dan Putrajaya, kata Tun Mahathir.

Apa lagi akan Najib curahkan agaknya?

Bagaimana jika kemudiannya "bakal Perdana Menteri"  itu turut menunjukkan kecenderungan dan minat untuk bertanding di Kubang Pasu, Titiwangsa dan beberapa kawasan lain lagi?


Maka, adakah Najib akan turut mengumumkan peruntukan pembangunan segera berbilion-bilion ringgit juga bagi kawasan-kawasan itu? (ShahbudinHusin 20/02/2018

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena