Sunday 18 February 2018

[Video Kehebatan Tun M Satukan Parti Pembangkang Lawan Kleptokrat & 'Dia tu' memang penipu besar] Zam-Pergi MAMPUSLAH Umno! Sangat tidak logik Umno seluruh negara tidak terhumban kali ini.

Isnin, 19 Februari 2018


Image result for Gambar tendang umno

ISU APA SANGAT PEMBANGKANG AKAN DITOLAK RAKYAT, DOSA MANA UNTUK RAKYAT MARAH..Pembangkang kalau tak ada kelemahan dan kekurangan memang bohong sangat.

Tapi apa isu, dosa sebesar mana untuk rakyat tolak. Agak mustahil Pulau Pinang dan Selangor untuk ditawan BN kecuali komponen PH ada masalah kesepakatan.

Johor, Kedah macam 100% di tangan PH begitu juga di negeri² lain termasuk tsunami di Sabah. Yang hanya kental mungkin Sarawak.

Di Kelantan, kerajaan negeri (PAS) akan terhukum oleh rakyatnya. Menjual nama Isle sudah lama benar hakikat kualiti Islam di mana sedangkan pemimpin semakin parak.

Rakyat Kelantan harus berani membuat perubahan secara tsunami bagi memastikan kerajaan negeri selari dan sama dengan kerajaan pusat (PH) selepas PRU14.

Memilih pas atau umno akan menyebabkan Kelantan ketinggalan dan mundur lagi.

Sangat tidak logik umno seluruh negara tidak terhumban kali ini.

Posted by 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena