Sunday, 23 March 2014

Kajang: BN kalah di Kajang biar betul!... Buat letih je Umno/BN berkempen...

Isnin, 24 Mac 201
BN kalah di Kajang biar betul!
Photo: Yang officialnya.
Photo: Apa lagi yang tidak cukup dilakukan BN sehinggakan mereka kalah di Kajang?

⇨Tengok TV.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Tengok Astro..... semuanya kempen untuk BN.
⇨Dengar radio.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Baca Surat khabar perdana.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Jentera kerajaan.... semua organisasi BN dikerah membantu kempen BN.
⇨Risalah dan provokasi..... apa saja dibenarkan untuk memburukkan DSWA.
⇨Janji dan projek... pelbagai rupa menteri BN taburkan janji yang tak mampu dilakukan oleh PKR dan kerajaan Sgor.

Namum kita hairan begitu mudah BN ditolak rakyat Kajang dengan segala usaha BN melebihi tahap PRU13 kempennya.
Apa lagi yang tidak cukup dilakukan BN sehinggakan mereka kalah di Kajang?

⇨Tengok TV.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Tengok Astro..... semuanya kempen untuk BN.
⇨Dengar radio.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Baca Surat khabar perdana.... semuanya kempen untuk BN.
⇨Jentera kerajaan.... semua organisasi BN dikerah membantu kempen BN.
⇨Risalah dan provokasi..... apa saja dibenarkan untuk memburukkan DSWA.
⇨Janji dan projek... pelbagai rupa menteri BN taburkan janji yang tak mampu dilakukan oleh PKR dan kerajaan Sgor.

Namum kita hairan begitu mudah BN ditolak rakyat Kajang dengan segala usaha BN melebihi tahap PRU13 kempennya.

Zahid - Pandai kira ke tak nih?

Photo: Tang mana Zahid Hamidi @Zahid_Hamidi boleh kata Chew Mei Fun telah dapat pertingkat sokongan pengundi kepada BN... PRU13 BN dapat 12,747 undi... PRK BN hanya dapat 11,362 undi... kehilangan Undi sebanyak 1,385 Undi berbanding PRU lalu apalagi PRK ini hanya 72% keluar mengundi berbanding PRU13 sebanyak 88%... undi popular pun semakin berkurang dari 43% ke 40%... pandai kira ke tak nih?

Nampak sangat la Zahid Hamidi  nak membodohkan penyokong Umno yang dah sedia bodoh..

#TahniahKakWan



Tang mana Zahid Hamidi @Zahid_Hamidi boleh kata Chew Mei Fun telah dapat pertingkat sokongan pengundi kepada BN... PRU13 BN dapat 12,747 undi... PRK BN hanya dapat 11,362 undi... kehilangan Undi sebanyak 1,385 Undi berbanding PRU lalu apalagi PRK ini hanya 72% keluar mengundi berbanding PRU13 sebanyak 88%... undi popular pun semakin berkurang dari 43% ke 40%... pandai kira ke tak nih?
?
Nampak sangat la Zahid Hamidi nak membodohkan penyokong Umno yang dah sedia bodoh..

#TahniahKakWan

Photo: Guwa pelik betul dengan perangai macai!!

Rasa nya rakyat dah tak bodoh macam macai umno yang selalu di perbodohkan oleh atasan.

Kalah tu kalah la, Tak perlu nak mengutuk orang!! Umur dah tua tapi still tunjukan kebodohan pada umum,cukup la tunjuk kat lu n the geng!!

NOTE: Simpan sikit kebodohan lu tunjuk kat anak cucu lu nanti. tak payah tunjuk kebodohan tu pada umum kerana rakyat sudah tahu syarat nak jadi macai tu wajib apa?

Habis orang Selangor dikatakan BODOH oleh macai Umno walaupun hakikatnya macai Umno suka DIPERBODOHKAN & RELA MEMBODOHKAN DIRI...
Guwa pelik betul dengan perangai macai!!

Rasa nya rakyat dah tak bodoh macam macai umno yang selalu di perbodohkan oleh atasan.

Kalah tu kalah la, Tak perlu nak mengutuk orang!! Umur dah tua tapi still tunjukan kebodohan pada umum,cukup la tunjuk kat lu n the geng!!

NOTE: Simpan sikit kebodohan lu tunjuk kat anak cucu lu nanti. tak payah tunjuk kebodohan tu pada umum kerana rakyat sudah tahu syarat nak jadi macai tu wajib apa?

Photo: Update Status : Rintahan seorang kakak Mithali terhadap keperitan yg terpaksa dilalui oleh adiknya sehinggakan menuntut adik beliau utk keluar bekerja diluar dgn meninggalkan anak bininya dirumah.... Kisah inu amat meruntun dan menyayatkan hati admin.... Sebaknya hati serta menitis air mata admin bila cuba menyelami isi hatii kakak Mithali ini.... Harap Tv3 suku dapat invite kakak mithali ini untuk berkongsi penderitaan adik beliau itu dalam RANCANGAN LIVE lagi sensasi "JEJAK KASIH"... 

Persoalannya....

1. Adiknya terpaksa bekerja dan berkampung di kajang... 
# Adiknya bekerja sebagai apa ???... 

2. Keluar ke kajang tinggalkan anak bini ???
# Kezaliman apa orang kajang lakukan ada adik Lin Zali ini?

3. Kenapa PKR menang ???...
# Adakah episod penderitaan adiknya itu ada kaitan dgn agen perisik Amerika yg dikenali dgn panggilan nama DSAI ?..

Take Note !!! : Harapan admin semoga adiknya dapat cepat kembali pulang ke rumah untuk bertemu ahli keluarganya yg tercinta...


Update Status : Rintahan seorang kakak Mithali terhadap keperitan yg terpaksa dilalui oleh adiknya sehinggakan menuntut adik beliau utk keluar bekerja diluar dgn meninggalkan anak bininya dirumah.... Kisah inu amat meruntun dan menyayatkan hati admin.... Sebaknya hati serta menitis air mata admin bila cuba menyelami isi hatii kakak Mithali ini.... Harap Tv3 suku dapat invite kakak mithali ini untuk berkongsi penderitaan adik beliau itu dalam RANCANGAN LIVE lagi sensasi "JEJAK KASIH"...

Persoalannya....

1. Adiknya terpaksa bekerja dan berkampung di kajang...
# Adiknya bekerja sebagai apa ???...

2. Keluar ke kajang tinggalkan anak bini ???
# Kezaliman apa orang kajang lakukan ada adik Lin Zali ini?

3. Kenapa PKR menang ???...
# Adakah episod penderitaan adiknya itu ada kaitan dgn agen perisik Amerika yg dikenali dgn panggilan nama DSAI ?..

Take Note !!! : Harapan admin semoga adiknya dapat cepat kembali pulang ke rumah untuk bertemu ahli keluarganya yg tercinta...
 — with Otai Reformasi Ori and 9 others.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena