Sunday 23 March 2014

[Video] Apa fungsi sebenar scorpene... Pencarian MH370 Bakal Berakhir

Isnin 24 Mac 2014

Scorpene tiada teknologi cari pesawat, kata Hisham
Update Status ~ Pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin Hussein mengakui bahawa kapal selam milik Malaysia, Scorpene tidak mempunyai kepakaran dalam operasi menyelamat dan teknologi scorpene tidak berkeupayaan untuk mencari pesawat MAS yang hilang....

Take Note !!! : Persoalan rakyat kini... Menjadi keperluan dan asas keutamaan apakah Kerajaan Umno-BN membelanjakan berbilion ringgit wang negara dalam pembelian scorpene sebagai aset negara.... Apa fungsi sebenar scorpene dlm keperluan negara???...

https://www.youtube.com/watch?v=EA9uKWiv-IY


Penemuan Mutakhir.. Pencarian MH370 Bakal Berakhir


Malaysia hari ini menerima gambar satelit baru daripada pihak berkuasa Perancis menunjukkan objek berpotensi di koridor Selatan, dalam usaha pencarian pesawat MH370.

Menurut kenyataan Kementerian Pengangkutan, Malaysia segera menyampaikan imej itu kepada pusat penyelarasan usaha menyelamat Australia.

Koridor Utara terletak antara Indonesia hingga Lautan Hindi.

Perkembangan terbaru ini sekali gus menguatkan teori bahawa MH370 mungkin berada di kawasan itu.

Kementerian Pengangkutan bagaimanapun tidak memberikan sebarang maklumat terperinci berhubung imej itu atau mengedarkannya kepada media buat masa ini.

Sebelum ini dua lagi negara mendedahkan imej satelit, iaitu Australia dan China. Pasukan pencarian bagaimanapun belum dapat mengesannya.

Sementara itu, sejak kehilangan pesawat itu pada 8 Mac, hari ini pertama kali kerajaan tidak mengadakan taklimat media, sebaliknya hanya mengeluarkan kenyataan bertulis. ~mk
Addin.0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena