Monday 24 March 2014

[Video] MH370: Barat mula kaitkan rampasan dengan Islam...Wanita bogel mengganggu forum Islam

Isnin, 24 Mac 2014

Wanita wanita bogel mengganggu forum Islam


Satu forum agama di Berlin bertukar menjadi kecoh apabila 3 wanita yang dipercayai anti islam bertindak 'menceroboh' forum itu tanpa memakai baju. 
Tindakan mereka itu memaksa pengawal keselamatan mengheret mereka keluar dari bangunan.
3 wanita biadab itu juga turut menaiki pentas di tempat beberapa penceramah sedang berbicara mengenai Islam.
Mereka terjerit-jerit mencaci Islam.
Wanita yang dipercayai dari kumpulan Femen yang diasaskan di Ukraine itu mempromosikan mesej perjuangan hak wanita dan membantah kerajaan serta pertubuhan yang tidak sehaluan dengan matlamat kumpulan sesat itu.
Femen menyelar sistem perundangan Islam dan mendakwa agama itu yang menjadi punca kepada semua jenayah.
Kehadiran 3 wanita itu ke forum berkenaan adalah sebagai  bantahan terhadap pihak berkuasa Berlin yang menawarkan platform dan menyokong masyarakat Islam. - Daily Mail
PjBlogspot


Lt. Gen. McInerney discussed why the plane flew to Pakistan.

“LIGNET put out a report, substantiated yesterday, that there sources got their information from Boeing sources, which is covert. Not that they got their information from the Boeing Company because they’re involved in the investigation, that the airplane was in Pakistan. That was confirmed by LIGNET on Monday and I got another source at LIGNET that confirmed it yesterday… I do believe that those people in Pakistan, in the ISI, those people who knew where Osama Bin Laden was and didn’t tell us. I believe those same elements could be involved with getting that airplane into a Pakistan air force base.


Published on Mar 22, 2014
Lt. General McInerney and Intel Group With Source Inside Boeing Stands By Report - MH370 Flew to Pakistan
Ketika Amerika terdesak untuk mennyelamatkan diri daripada syak wasangka yang logik berkaitan kehilangan MH370, barua-baruanya mula mencipta gimik baru untuk mengalih pandangan dunia ke arah selain Diego Garcia.


Tiada siapa yang lebih berkepentingan terhadap manusia-manusia bijak pandai dalam pesawat MH370 selain Amerika. Amerika kini tertekan akibat kebangkitan China dalam dunia persenjataan moden yang mana akan menempatkan diri sebagai kuasa tentera terkuat dunia dalam tempoh lima tahun akan datang.

Tuduhan terhadap pihak pejuang Islam kononnya mereka perlukan kepakaran strategi ketenteraan adalah salah sama sekali. Taliban Pakistan dan Afghanistan mempunyai pusat latihan sendiri yang terbukti hebat apabila berjaya menewaskan Amerika dan Nato yang memiliki peralatan canggih bernilai bilion USD.

Mengapa mereka perlukan orang asing untuk melatih tentera Libya di Pakistan, sedangkan mereka mampu melakukannya tanpa bantuan tentera asing sebelum ini?

Dalam tempoh tiga belas hari semua manusia dan barangan dalam MH370 sudah dipunggah keluar. Manusia-manusia yang diperlukan sudah pun diterbangkan ke destinasi tertentu dengan pesawat atau kapal-kapal besar tentera mereka yang terdapat banyak di Lautan Hindi dengan alasan mencari MH 370.

Siapa tahu sambil menyelam mereka minum air. Sambil berpura-pura membantu mencari MH370, Kapal-kapal AS di Lautan Hindi singgah di Diego Garcia dan membawa pulang 'barangan' dari MH370 tanpa sesiapa menyedari. Dikhabarkan puluhan buah kapal tentera laut Amerika terlibat mencari MH370. Mengapa perlu sebanyak itu?

Apakah objek yang terdapat dalam imbasan satelite di koridor selatan? Sebagai negara propaganda, AS boleh saja meletakkan apa jua objek yang boleh timbul dalam jangka masa tertentu untuk diimbas satelite sebelum tenggelam ke dasar laut bagi mengalih fokus ke koridor selatan. Kapal-kapal perang mereka yang bertaburan di Lautan Hindi boleh sahaja melaksanakan tugasan ini dengan mudah.

Meletakkan spekulasi kononnya MH370 mungkin berada di Pakistan adalah cubaan mengalih perhatian seterusnya terutama apabila dunia mula menghidu konspirasi terancang MH370. Selain mengalih tumpuan mereka juga pastinya mendapat perhatian barat yang anti Islam terutama Islam Pakistan.

Dalam pesawat ada jongkong emas? Ada pakar senjata China? Ada pakar biologi? Ada jurutera kimia?

Segalanya berkemungkinan benar memandangkan kerajaan Malaysia masih berdolak-dalik mengenai apa sebenarnya yang dibawa MH 370.

Apa akan jadi dengan manusia yang tidak diperlukan dalam pesawat tersebut? Mereka adalah saksi yang menjadi liability kepada perampas. Apa nasib mereka?

Apa akan berlaku jika China dapat mengesahkan bahawa Amerika adalah dalang konspirasi kehilangan MH370????
Posted by 

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena