Saturday, 29 March 2014

NY Times menulis: Umat Islam - Solat,tawaf dan tepat waktu untuk menjaga super conductor (gelombang electromagnetic)...

Ahad, 30 Mac 2014
“Sungguh kita berhutang besar kepada orang Islam" - Prof Lawrence E Yoseph
Photo: NY Times menulis:

“Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan berhentilah putaran bumi kita ini, kerana pusingan dari super conductor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang electromagnetic."

Menurut hasil penelitian dari 15 University : 

Menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, iaitu 23.000 kali dari baja yang ada.

Beberapa astronout yang berada di angkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi dan setelah diteliti ternyata ia bersumber dari Bait Allah atau Kaa’bah,Mekah.
Super conductor itu adalah Hajar Aswad, yang berfungsi bagai microphone yang sedang menyiarkan dan dimana jaraknya mencapai ribuan million jangkauan siarannya.

Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis:
“Sungguh kita berhutang besar kepada orang Islam, Solat, Tawaf dan tepat waktu menjaga super conductor itu.” 

Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illahaillallah, Allahu Akbar.

NY Times menulis:

“Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan berhentilah putaran bumi kita ini, kerana pusingan dari super conductor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang electromagnetic."

Menurut hasil penelitian dari 15 University :

Menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, iaitu 23.000 kali dari baja yang ada.

Beberapa astronout yang berada di angkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi dan setelah diteliti ternyata ia bersumber dari Bait Allah atau Kaa’bah,Mekah.
Super conductor itu adalah Hajar Aswad, yang berfungsi bagai microphone yang sedang menyiarkan dan dimana jaraknya mencapai ribuan million jangkauan siarannya.

Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis:
“Sungguh kita berhutang besar kepada orang Islam, Solat, Tawaf dan tepat waktu menjaga super conductor itu.”

Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illahaillallah, Allahu Akbar.


Ucapan tok guru yang penuh dengan kesayuan semasa kuliah subuh pagi tadi di Pulau Melaka... Dato' Seri Anwar pun ada sekali

MAAFKAN SEGALA KESILAPAN SAYA SELAMA SAYA PIMPIN KELANTAN. NI SAKIT SAYA MUNGKIN ALLAH NAK KIFAARAT DOSA SAYA ATAS APA KESALAHAN SAYA BUAT SELAMA SAYA PIMPIN KELANTAN.

Air mata bergenang membasahi pipi....


ℑσм pαкατ² ⇨ ℒιкє✔ Cσммєηт✔ Sнαяє✔
Photo: Dah macam pasta je bunyi ..natang radar ni ..
kahh..kahh..kahhh
Dah macam pasta je bunyi ..natang radar ni ..
kahh..kahh..kahhh

Photo: Sahabet2 nur..MH 370 PUNYA HAL HARAM DIJADIKAN HALAL..kurang ajaren punye menteri.....islam kepale otak kau!!!!!!
Sahabet2 nur..MH 370 PUNYA HAL HARAM DIJADIKAN HALAL.. — in Jakarta, Indonesia.

0 comments:

Post a comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena