Tuesday, 18 September 2018

[Video Sayang semuanya sudah TERLAMBAT...Rosmah Mansor beli alat kosmetik RM1 Juta] 'Perlindungan Politik' Ramai MP jumpa kumpulan tertentu & Ho, ho Jiwa Umno dah kacau? ARMADA: Pengumuman keluar Umno tepat pada waktu.

Selasa, 18 September 2018

'Ramai MP jumpa kumpulan tertentu'
Sementara itu, menurut Razlan kini terdapat khabar angin mengatakan ramai anggota parlimen sudah berjumpa kumpulan tertentu untuk mencari 'perlindungan politik'.
"Saya juga beri ingatan kepada mana-mana ahli parlimen dan ADUN yang mahu mengikut langkah Tok Pa seperti khabar angin untuk melepaskan jawatan Ahli Parlimen ataupun ADUN.
"Mereka semua adalah pengkhianat kepada perjuangan orang Melayu dan parti Umno.
Katanya apa yang disuarakan beliau hari ini merupakan suara akar umbi Umno yang tidak pernah hilang kepercayaan kepada dasar parti itu.
"Pemimpin datang dan pergi, tapi bukan perjuangan parti, sekiranya pemimpin ada cacat, kita boleh tukar dari dalam," kata Razlan.
ARMADA: Pengumuman tepat pada waktu
Sementara itu, langkah Mustapa meninggalkan Umno disambut baik Pemuda Parti Pribumi Bersatu (ARMADA) Jeli dan Kelantan.
Ketuanya, Asran Alias berkata pengumuman ini tepat pada waktunya dan dijangka dapat mengukuhkan struktur Pakatan Harapan untuk jangka masa panjang.
"Kami juga yakin banyak lagi Yang Berhormat daripada Umno di Kelantan khususnya di Jeli akan mengumumkan keluar daripada Umno.
"Pengalaman beliau di dalam pentadbiran kerajaan selama lebih 20 tahun sangat dialu-alukan untuk membantu pentadbiran Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai perdana menteri Malaysia.
"Pengumuman ini dijangka merubah landskap politik 
Mk.

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena