Thursday 20 September 2018

[Video TERKINI : Suasana Tegang Antara Penyokong Najib Dan Polis] Azizah penaung baru BAM, ganti Rosmah.

Khamis, 20 September 2018

Image result for Gambar wan Azizah main badminton

Azizah penaung baru BAM, ganti Rosmah

Image result for Gambar wan Azizah main badminton

Persatuan Badminton Malaysia (BAM) hari ini mengumumkan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sebagai penaung BAM yang baharu.
Presiden BAM Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria berkata pihaknya mengalu-alukan Dr Wan Azizah sebagai penaung baharu menggantikan penaung terdahulu, Datin Seri Rosmah Mansor.
“Terima kasih kepada Dr Wan Azizah kerana sudi menjadi penaung BAM dan kami di BAM berbesar hati dengan kesudian beliau.
“Kami yakin sukan badminton akan lebih menyerlah dengan adanya beliau sebagai penaung baharu menjelang Sukan Olimpik 2020 di Tokyo, Jepun,” katanya selepas mempengerusikan Mesyuarat Khas Majlis BAM di Akademik Badminton Malaysia, Bukit Kiara di Kuala Lumpur, hari ini.
Mohd Norza berkata beliau percaya selaku individu yang bermain badminton, Dr Wan Azizah sentiasa peka dengan perkembangan badminton negara.
Beliau berharap kecekalan serta kehadiran timbalan perdana menteri wanita pertama negara itu bakal menjadi contoh kepada pemain badminton negara, jurulatih serta pegawai BAM.
Dalam masa sama, BAM turut mengucapkan terima kasih atas jasa serta pengorbanan bekas penaung sebelum ini.
- Bernama

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena