Tuesday 21 November 2017

[Video PAKATAN ISTIHAR HARTA & Diskusi 'Isytihar Harta' Ahli Parlimen~Umno Bila Lagi] Pertama kali dalam sejarah 30 Wakil Rakyat dan Prospektif membuat pengisytiharan harta.

Rabu, 22 November 2017

Foto Rafizi Ramli.
30 WAKIL RAKYAT DAN PIMPINAN TERTINGGI PH ISYTIHAR HARTA & TANDATANGAN AKUJANJI KHIDMAT RAKYAT

Saya rasa terhutang budi kepada 30 orang sahabat-sahabat dari kalangan wakil-wakil rakyat (baik di Parlimen atau Dewan Undangan Negeri) dan pimpinan tertinggi Pakatan Harapan (dan seorang wakil rakyat PAS) yang tampil ke hadapan mengisytiharkan harta.

Lebih dari itu, mereka menandatangani Akujanji Khid... 
Foto Rafizi Ramli.
Foto Rafizi Ramli.
Foto Rafizi Ramli.


Foto Rafizi Ramli.
Saksikan rakaman majlis pengisytiharan harta dan perjanjian #AkujanjiKhidmatRakyat yang telah berlangsung di Summit USJ ahad lalu di #FBLivepada jam 1.00 Petang hari ini

Mohon tular dan tonton di laman Facebook pageRafizi Ramli dan INVOKE Malaysia.
Foto Rafizi Ramli.

Rafizi Ramli secara langsung.
12 jam
Pelancaran kempen #itPays #Berbaloi. Pertama kali dalam sejarah 30 Wakil Rakyat dan Prospektif membuat pengisytiharan harta. Saksikan rakaman majlis pengisytiharan harta dan perjanjian #AkujanjiKhidmatRakyat yang telah berlangsung di Summit USJ ahad lalu

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena