Monday 20 November 2017

[Video Tun Mahathir Kecewa Menteri KDN (Zahid Hamidi) Enggan Temui PH] Kenapa Zahid Hamidi TAK MAHU JUMPA TUN MAHATHIR? Bolehkah kita percaya dengan kenyataan Zahid Hamidi ni!

Selasa, 21 November 2017

KENAPA ZAHID HAMIDI TAK MAHU JUMPA TUN MAHATHIR?

Bolehkah kita percaya dengan kenyataan Zahid Hamidi seperti di atas?

Tetapi, mengapa beliau tidak berani bersemuka dan memberi penjelasan sendiri kepada Tun Mahathir Mohamad dan lain-lain pemimpin Pakatan Harapan yang datang ke Kementerian Dalam Negeri?

Kenapa hanya diwakilkan kepada Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri, Alwi Ibrahim untuk menyambut dan memberi penjelasan kepada rombongan Pakatan Harapan itu?

Juga, di mana Timbalan Menteri Dalam Negeri, Nur Jazlan Mohamed?
Takkan kedua-duanya sekali tiada?

Adakah kedua-duanya, Zahid Hamidi dan Nur Jazlan tidak berani bersemuka dan bertentang mata dengan Tun Mahathir?

Atau sebenarnya mereka takut kalau-kalau Tun Mahathir minta ditunjukkan bukti salinan kad pengenalan lamanya yang sebelum ini didakwa Zahid Hamidi tertulis "Mahathir anak lelaki Iskandar Kutty"? (ShahbudinHusin 20/11/2017)

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena