Wednesday 18 January 2017

[Video] Tiada jaminan PENGKHIANATAN Kota Damansara & Sg Acheh tidak berulang! Parti 'bangsat' mana sebenarnya hendak HAPUSKAN DEB?

Khamis, 19 Januari 2017
Foto Suara Rakyat.

MASIH ANDA INGAT..
"Saya Tengku dari Acheh, pejuang bangsa dan pejuang Islam" -Adnan Mansor (13/3/2016)

Inilah satu-satunya PEJUANG ISLAM ACEH-UMNO yg memartabatkan kelab2 malam & maksiat ke tahap yg tertinggi..

Agaknya klu tak lanjutkan sampai 5 pagi mereka tak dapat menikmati xtvt malam dengan ceria..

Persetan UMNO !!!

Foto Suara Rakyat.

"Saya berpendapat unsur-unsur DEB perlu dibuang secara beransur-ansur" -Najib Razak

Fitnah AMENO & Najib Razak... akhirnya bukan DAP or PKR yg mahu hapuskan DEB.. tapi AMENO Bangsat yg diketuai oleh Najib Razak sendiri...

#SEBARKAN #VIRAL agar rakyat tahu siapa sebenarnya AMENO & NAJIB !!!
Nasrudin bersama Nik Abduh menyerahkan Baju H355 kepada Jamil Khir.

Pas akan kerjasama dengan Umno

Foto Rayme Rahman.
Foto Rayme Rahman.
Foto Rayme Rahman.
Foto Rayme Rahman.
Kenyataan Media Pemuda AMANAH Nasional
17 Januari 2017
TIADA JAMINAN PENGKHIANATAN KOTA DAMANSARA & SG. ACHEH TIDAK AKAN BERULANG
1. Mendahulukan rakyat bermakna jujur untuk merealisasikan harapan rakyat. Bukan di depan rakyat berjanji lain, akhirnya Presiden parti memutuskan perkara lain. Pengkhianatan DUN Sg. Acheh dan DUN Kota Damansara berlaku ketika sosok calon Perdana Menteri pembangkang, Dato' Seri Anwar Ibrahim masih bebas dan memimpin koalisi pembangkang.
2. Ketika ini, Pakatan Harapan - PPBM sangat kesuntukan masa untuk memperkukuh kerjasama dan gerak kerja jentera di peringkat bawah. Lebih banyak masa diambil untuk berunding dengan PAS, lebih lemah kedudukan koalisi untuk menumbangkan UMNO Barisan Nasional. PAS kelihatan sedang 'membeli waktu' dengan syarat-syarat tidak masuk akal dan heretan masa itu pastinya menguntungkan Barisan Nasional.
3. Ketika Pakatan Rakyat (dahulunya) mempunyai calon terbaik sebagai Perdana Menteri pun, pengkhianatan kerusi boleh berlaku. Apakah jaminan menuju PRU-14 ini, pengkhianatan versi baharu tidak akan berlaku? Lebih merisaukan apabila rundingan melibatkan Timbalan Presiden parti sebagai pemimpin tertinggi PAS, yang semua maklum pada bila-bila masa sahaja ketetapan tersebut boleh di'veto' Presiden PAS sebagai pemutus mutlak.
4. Berdasarkan pengamatan Dr Jomo Kwame Sundram beberapa hari lalu berkenaan faktor-faktor yang akan memenangkan UMNO Barisan Nasional dalam PRU-14, suka untuk kami menyeru agar seluruh pemimpin Pakatan Harapan - PPBM fokus memperkukuhkan kerjasama keempat-empat parti. Kalau mahu terus berunding pun, lebih berbaloi dihabiskan masa rundingan dengan parti-parti daripada Malaysia Timur, Sabah dan Sarawak.
5. Majoriti rakyat menginginkan Najib Razak ditamatkan penggal sebagai Perdana Menteri dalam PRU-14. Pakatan Harapan - PPBM bertanggungjawab untuk memenuhi aspirasi jutaan rakyat. Jika masih bergerak dalam _mode_ tidak ketahuan hala seperti ini, jangan buat-buat terkejut kalau UMNO Barisan Nasional menang mudah pasca PRU-14 nanti. Menang bukan kerana mereka kuat, tapi kita yang lemah dan lambat membuat keputusan.
"Membina Negara Berintegriti"
#PemudaBekerja
SHAZNI MUNIR MOHD ITHNIN
Naib Ketua Pemuda AMANAH Nasional

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena