Thursday 23 August 2018

[Video Ini cerita dulu, Umno rosakkan RTM...Teruk betul lah you ni & Stop spinning my words': Home Minister warns Malaysiakini again] TUN MAHATHIR DIKATAKAN TERJATUH di Masjid Negara?

Khamis, 23 Ogos 2018


PENJELASAN TENTANG TUN MAHATHIR DIKATAKAN TERJATUH DI MASJID MEGARATular di media sosial dimainkan oleh pihak tidak bertanggungjawab bahawa YAB Perdana Menteri telah terjatuh di Masjid Negara setelah selesai solat sunat Aidiladha semalam. 

Untuk makluman semua, saya terpanggil untuk memberi penjelasan kerana saya bersolat di sebelah beliau. Kami bersama sejak awal hingga akhir solat dan khutbah Aidiladha. 

Beliau kepenatan setelah baru pulang dari lawatan kerja ke negara China pada jam 9pm malam sebelumnya. Jadual lawatan kerja di China sangat padat. 

Namun sebagai muslim yang taat kepada agamanya, beliau tetap bersemangat untuk hadir ke Masjid Negara untuk ibadah solat walaupun dalam kepenatan. Beliau seperti kita kenali sangat berdisiplin.

Segalanya baik sahaja dari awal hingga ke akhirnya. Gambar yang diambil memberi persepsi yang kurang baik. Beliau tidak terjatuh atau tersungkur. Segalanya baik dari awal hingga pulang. 

Alhamdulillah beliau sihat  sejahtera. Semoga beliau sentiasa sihat dan di dalam lindungan Allah SWT. 

Terima Kasih,

Dato’ Haji Marzuki Yahya
Timbalan Menteri Luar Negeri.


0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena