Monday 25 February 2019

[Video Ooo haram jadah! Kamu nak pikat orang jangan guna duit k'jaan Malaysia] Hadi kalau nak menipu walaun boleh la percaya...Rakyat Malaysia tak bodoh! Lagi bukti HADI menipu dan memfitnah ANWAR.

Selasa, 26 Februari 2019
Imej mungkin mengandungi: 1 orang, teks
Imej mungkin mengandungi: teks
Hadi kalau nak menipu walaun boleh la percaya....Rakyat Malaysia tak bodoh....majority rakyat kenal sikap Anwar dan cara dia berjuang selama ni.....Hadi dgn Anwar ibarat langit dan bumi darah pahlawan dia...
Hadi ibarat tikus je....ada tak pernah Hadi di uji hasil perjuangan dia?takda...Hadi ni khadam kalah dgn dedak musuh..tu yg politiknya flip flop berubah2 uturn bila perlu...pendirian tak tetap seperti Anwar yg di kenali pejuang rakyat malaysia oleh pemimpin dunia...dipukul sudah,dipenjara sudah,di hina sudah Anwar tetap dgn pendirian dia...tu kehebatan Anwar...

Hadi memfitnah Anwar...kalau betul ada konspirasi,,Hadi sila dedahkan bukti,bukan sembang air liur je....Rakyat tak bodoh....
Takkan la lebai nak menipu lagi demi maslahat...
Image may contain: 1 person, smiling, text
Bercakap Mohongggg!
Lagi bukti HADI AWANG menipu dan memfitnah ANWAR IBRAHIM demi nak mengalih isu Pimpinan PAS makan duit haram UMNO.
KENYATAAN MEDIA
KEADILAN Menyokong Kerajaan Pakatan Harapan Di Bawah Kepimpinan Tun Dr Mahathir

Majlis Pimpinan Pusat KEADILAN telah mengadakan mesyuarat bulanan hari ini.
KEADILAN menegaskan perpaduan dan kesepakatan Pakatan Harapan harus dipertahan, dan menolak keras segala tohmahan yang cuba melaga-lagakan pimpinan dan melemahkan kerjasama erat di kalangan Pakatan Harapan.
KEADILAN berpegang teguh kepada persetujuan yang telah dicapai dan diumumkan pada 7 Januari 2018, di mana Tun Dr Mahathir Mohamad diangkat menjadi Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menjadi Timbalan Perdana Menteri, manakala Datuk Seri Anwar Ibrahim akan mengambil alih sebagai Perdana Menteri ke-8 selepas tempoh 2 tahun. KEADILAN menegaskan bahawa pendirian parti dalam perkara ini tidak berubah.
KEADILAN turut menegaskan seluruh kekuatan parti perlu disalurkan ke arah menyokong usaha Kerajaan Pakatan Harapan untuk mengukuhkan ekonomi dan mengatasi masalah rakyat termasuk isu kos sara hidup.
Majlis Pimpinan Pusat KEADILAN
24 Februari 2019

0 comments:

Post a Comment

Theme images by konradlew. Powered by Blogger.
SILA LAYARI
Youtube.com/brigedkibaranbendera untuk paparan video yang lain
PERINGATAN: Komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini adalah milik peribadi akaun laman sosial ini. Segala risiko akibat komentar yang disiarkan TIDAK menjadi tanggungjawab Brigedkibaranbendera. Komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Popular Posts

© 2011 Briged Kibaran Bendera, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena